B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 26 Şubat 2022 #1 Jawball Jawline Çene Çizgisi Egzersiz Topu Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Jawball Jawline Çene Çizgisi Egzersiz Topu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl 3 hafta düzenli kullansam işe yarar mı arkadaşlar? Biraz gıdı var bende eritmek istiyorum en kısa sürede. Ayrıca 18 yaşındayım.
Jawball Jawline Çene Çizgisi Egzersiz Topu Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Jawball Jawline Çene Çizgisi Egzersiz Topu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl 3 hafta düzenli kullansam işe yarar mı arkadaşlar? Biraz gıdı var bende eritmek istiyorum en kısa sürede. Ayrıca 18 yaşındayım.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 26 Şubat 2022 #2 Gıdın yağ veya sudur kas ekleyerek inceltemezsin.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 26 Şubat 2022 #3 Yagmo dedi: Gıdın yağ veya sudur kas ekleyerek inceltemezsin. Genişletmek için tıkla... Bu alet ile egzersiz yapsam faydası olur mu? Yağı eritebilir mi onu soruyorum.
Yagmo dedi: Gıdın yağ veya sudur kas ekleyerek inceltemezsin. Genişletmek için tıkla... Bu alet ile egzersiz yapsam faydası olur mu? Yağı eritebilir mi onu soruyorum.
Kaan_klft Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 931 26 Şubat 2022 #4 15 kilo veren birisi olarak sadece bir bölge ye çalışarak eritebileceğini düşünmüyorum vücut antrenmanları yaparsan kesinlikle gıdın gidecektir ama önemli olan azim ve sıkı çalışma.
15 kilo veren birisi olarak sadece bir bölge ye çalışarak eritebileceğini düşünmüyorum vücut antrenmanları yaparsan kesinlikle gıdın gidecektir ama önemli olan azim ve sıkı çalışma.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 26 Şubat 2022 #5 bilgisayar noobu dedi: Bu alet ile egzersiz yapsam faydası olur mu? Yağı eritebilir mi onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır faydadan fazla zararı olur eğer yağ oranın fazla değilse ama yüzün şişkin ise su topladığı içindir şu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bilgisayar noobu dedi: Bu alet ile egzersiz yapsam faydası olur mu? Yağı eritebilir mi onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır faydadan fazla zararı olur eğer yağ oranın fazla değilse ama yüzün şişkin ise su topladığı içindir şu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et