BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #1 Bir veya iki tanesini alıcam fiyat farketmez.
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 685 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #2 Zevk melesi ama bana kalırsa god staff jax ve mecha kingdoms jax çok hoş.
Oilbest Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 363 Çözümler 2 Yer Boşluk Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #3 Ben Yüce Asa Jax kostümünü çok beğeniyorum.
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 27 Mayıs 2020 #4 Jax'ın temasına bence daha çok Oltalı Jax uyuyor sade ve hoş. Karşımda olduğunda çekiniyorum tam mainlere özgü bir kostüm.
Jax'ın temasına bence daha çok Oltalı Jax uyuyor sade ve hoş. Karşımda olduğunda çekiniyorum tam mainlere özgü bir kostüm.
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #5 Persendirian dedi: Jax'ın temasına bence daha çok Oltalı Jax uyuyor sade ve hoş. Karşımda olduğunda çekiniyorum tam mainlere özgü bir kostüm. Genişletmek için tıkla... Bende onu beğendim. Kostüm kapalı mı yoksa normal mi ?
Persendirian dedi: Jax'ın temasına bence daha çok Oltalı Jax uyuyor sade ve hoş. Karşımda olduğunda çekiniyorum tam mainlere özgü bir kostüm. Genişletmek için tıkla... Bende onu beğendim. Kostüm kapalı mı yoksa normal mi ?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #6 Kapalı kostüm. Sadece sandıktan çıkıyor. Benim en sevdiğim kostüm Jaximus. Hikayesi beni çok etkiledi. Hep o yüzden o kostümle oynadım Jax oynadığım süreçte. Ama Meka Krallıkları Jax çok güzeldir.
Kapalı kostüm. Sadece sandıktan çıkıyor. Benim en sevdiğim kostüm Jaximus. Hikayesi beni çok etkiledi. Hep o yüzden o kostümle oynadım Jax oynadığım süreçte. Ama Meka Krallıkları Jax çok güzeldir.