S SinyorBrownie Kilopat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar merhaba ben jax ile solo oynamak istiyorum ama ne itemler çıkacağımı hala çözebilmiş değilim. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2014
Arkadaşlar merhaba ben jax ile solo oynamak istiyorum ama ne itemler çıkacağımı hala çözebilmiş değilim. Yardımcı olur musunuz?
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 19 Ağustos 2014 #2 Doran's Shield + potla laneye git. Sonra karşındakine göre Malmortius'un alt itemini veya Phage çık. Ardından buildi defans ağırlıklı kasarsın olur biter.
Doran's Shield + potla laneye git. Sonra karşındakine göre Malmortius'un alt itemini veya Phage çık. Ardından buildi defans ağırlıklı kasarsın olur biter.
S SinyorBrownie Kilopat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #3 Doranın kılıcı öneriliyor bir çok yerde. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2014
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 19 Ağustos 2014 #4 Eğer AD rünlerinizde %6'a yakın Life Steal varsa Doran's Blade pekte iş görmez. (Tabii Early'de safe oynama hastalığım var benim, oda doğru)
Eğer AD rünlerinizde %6'a yakın Life Steal varsa Doran's Blade pekte iş görmez. (Tabii Early'de safe oynama hastalığım var benim, oda doğru)
Crian Hectopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 648 19 Ağustos 2014 #5 Eski metada mahvolmuş, üçlü çıkıp gerisini tank çıkınca hertürlü iş yapıyordu latede.