Jax inceliklerini nerden öğrenebilirim ?

Renekton karşıma geldi çok kez biraz sıkıntılı oluyor diğerlerini daha göremedim birde garen geliyor. Riven aynı şekilde çok zorluyor. Solo da ipin ucu kaçtığında motor oluyorum resmen.

Hashinshin'i izle dostum. Jax ve Aatrox'u bayağ iyi bu arkadaşın. Tabii LCK takımlarından theshy ve khan'ın da replaylerini izleyebilirsin. Onlar farklı bir seviye zaten.

Renekton karşıma geldi çok kez biraz sıkıntılı oluyor diğerlerini daha göremedim bir de Garen geliyor. Riven aynı şekilde çok zorluyor. Solo da ipin ucu kaçtığında motor oluyorum resmen.

Bana karşı oynayabilirsin. Orta seviye riven oynuyorum. Boş zamanında yaz girebiliriz.

6'dan sonra lanede minyona 2 vuruş, 3.Vuruşu adama Q ile atlayıp sonra W basarak vur. Bu şekilde 2-3 defa dürttükten sonra zaten kesiyorsun adamı. Kesemessen de sıçrasını alırsın yine worth pushlayıp minyon kaybettirirsin adama diğer lanelere roam atarsın. Basit hero.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…