metehnyildz Picopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Sihirdar Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Daha 1 hafta önce aldığım JBL kablosuz kulaklığın kutusu şarj olmuyor, dolayısıyla kulaklıkları da şarj edemiyorum. Çözüm nedir, şarj cihazı ve şarj girişinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Daha 1 hafta önce aldığım JBL kablosuz kulaklığın kutusu şarj olmuyor, dolayısıyla kulaklıkları da şarj edemiyorum. Çözüm nedir, şarj cihazı ve şarj girişinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 3 Şubat 2021 #2 Garanti ile görüşün, bozuk ürün ve bir daha JBL çöplüğüne bulaşmayın. Artı 2 Eksi
Álvaro Morte Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Teknikeri 3 Şubat 2021 #3 Daha 1 hafta olmuş. Bence hemen garantiye gönderin hocam. Hiç uğraşmayın. Artı 3 Eksi
KS KS metehnyildz Picopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Yer Sihirdar Vadisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #4 Álvaro Morte dedi: Daha 1 hafta olmuş. Bence hemen garantiye gönderin hocam. Hiç uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Garanti ile görüşün, bozuk ürün ve bir daha JBL çöplüğüne bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yarın göndermeyi deneyeceğim Artı 0 Eksi
Álvaro Morte dedi: Daha 1 hafta olmuş. Bence hemen garantiye gönderin hocam. Hiç uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Garanti ile görüşün, bozuk ürün ve bir daha JBL çöplüğüne bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yarın göndermeyi deneyeceğim