M malatyali1907 Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 Başka bir bilgisayarda Bluetooth dongle ile çalışan mikrofonum eve geldiğimde benim Bluetooth donglemle çalışmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
Başka bir bilgisayarda Bluetooth dongle ile çalışan mikrofonum eve geldiğimde benim Bluetooth donglemle çalışmadı.
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Mayıs 2021 #2 hands free açık çünkü onu kapatın o yüzden çalışmıyor neyse sana yerini söyleyeceğim sende bulup kaldıracaksın
hands free açık çünkü onu kapatın o yüzden çalışmıyor neyse sana yerini söyleyeceğim sende bulup kaldıracaksın
M malatyali1907 Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 kapattım mikrofonu görmüyor
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Mayıs 2021 #4 Hocam maalesef Bluetooth'ta mikrofon kullanamazsınız kullanırsın da hem senin kulağın hem de dinleyenin kulağına yazık olur :/
Hocam maalesef Bluetooth'ta mikrofon kullanamazsınız kullanırsın da hem senin kulağın hem de dinleyenin kulağına yazık olur :/
M malatyali1907 Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #5 _fatih_kartal_ dedi: Hocam maalesef Bluetooth'ta mikrofon kullanamazsınız kullanırsın da hem senin kulağın hem de dinleyenin kulağına yazık olur :/ Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir dongle ile başka bir pcde çokta güzel kullanıyordum. Ses kalitesi de çok iyiydi. Acaba donglede sorun olabilir mi?
_fatih_kartal_ dedi: Hocam maalesef Bluetooth'ta mikrofon kullanamazsınız kullanırsın da hem senin kulağın hem de dinleyenin kulağına yazık olur :/ Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir dongle ile başka bir pcde çokta güzel kullanıyordum. Ses kalitesi de çok iyiydi. Acaba donglede sorun olabilir mi?