Elimde bir tane JBL Tune 500BT var. Harici bir Bluetooth alıcı ile PC'me bağladım. Ama fark ettim ki kulaklığın mikrofonu açık iken sesim karşıya gidiyor. Fakat karşıdan herhangı bir ses gelmıyor. Oyundan tutun Discord'a kadar her yerde geçerli. Telefonda ise böyle bir sorun yok. Hatanın Windows ile iligli oldugunu düşünüyorum. Yapabileceğim bir şey var mı?
Normal. Telefon Stereo moduyla Hands-Free dediğimiz mikrofon+ses modu arasında otomatik geçiş yapıyor, bilgisayar yapmıyor. Bluetooth bağlantısının bandwith’i hem Stereo ses hem de mikrofon verisi taşımaya yetmez, mikrofon kullanacaksanız sağ altta ses tuşuna basıp ses aygıtını “Hands Free” olarak seçmelisiniz. Ses kalitesini düşürüp mikrofona yer açar böylece. Bütün Bluetooth kulaklıklarda bu böyledir.
Normal. Telefon Stereo moduyla Hands-Free dediğimiz mikrofon+ses modu arasında otomatik geçiş yapıyor, bilgisayar yapmıyor. Bluetooth bağlantısının bandwith’i hem Stereo ses hem de mikrofon verisi taşımaya yetmez, mikrofon kullanacaksanız sağ altta ses tuşuna basıp ses aygıtını “Hands Free” olarak seçmelisiniz. Ses kalitesini düşürüp mikrofona yer açar böylece. Bütün Bluetooth kulaklıklarda bu böyledir.
Normal. Telefon stereo moduyla hands-Free dediğimiz mikrofon+ses modu arasında otomatik geçiş yapıyor, bilgisayar yapmıyor. Bluetooth bağlantısının Bandwith'i hem stereo ses hem de mikrofon verisi taşımaya yetmez, mikrofon kullanacaksanız sağ altta ses tuşuna basıp ses aygıtını “hands free” olarak seçmelisiniz. Ses kalitesini düşürüp mikrofona yer açar böylece. Bütün Bluetooth kulaklıklarda bu böyledir.
Genelde o kadar kötü olmaz, aynı telefon konuşmasındaki ses gibi olmalı. Cızırtı çoksa bluetooth adaptörünün yetersizliği vs olabilir onu tam bilemiyorum.
Normal. Telefon Stereo moduyla Hands-Free dediğimiz mikrofon+ses modu arasında otomatik geçiş yapıyor, bilgisayar yapmıyor. Bluetooth bağlantısının bandwith’i hem Stereo ses hem de mikrofon verisi taşımaya yetmez, mikrofon kullanacaksanız sağ altta ses tuşuna basıp ses aygıtını “Hands Free” olarak seçmelisiniz. Ses kalitesini düşürüp mikrofona yer açar böylece. Bütün Bluetooth kulaklıklarda bu böylediy