Bas diyorsan anker q10'u şiddetle öneririm acayip bası var.Kulaklık 320 TL gibi bir fiyata satılıyor. Kronik sorunlu diyorlar, doğru mu? Bir de müzik için alınır mı tatmin eder mi? Bas seven biriyim. Bunun yerine önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? 300-350 TL civarı.
Bas diyorsan Anker Q10'u şiddetle öneririm acayip bası var.
İlk 2 hafta alışmadığın için biraz baş ağrısı yapıyor ağırlıktan ama sonra alıştığınız için gram bir ağrı olmuyor ve renk konusunda mavi renk dışında hepsi güzel.Hocam ağır diyorlar doğru mu şimdi ben dışarıda okulda otobüste takıp müzik dinleyeceğim uygun mudur absürt mü durur bir de ağır gelir mi?
Evet. Gürültü azaltma pasif olmasına rağmen gayet iyi.Güzel, kullanıyorum. Bass'ı falan iyi, gürültü azaltma özelliği var diye biliyorum. Mikrofona da sahip. Şarj gitme süresi de ideal. 5-6 saat götürüyor beni.
Kulaklık 320 TL gibi bir fiyata satılıyor. Kronik sorunlu diyorlar, doğru mu? Bir de müzik için alınır mı tatmin eder mi? Bas seven biriyim. Bunun yerine önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? 300-350 TL civarı.
JBL 500TB yerine bunu almam daha mantıklı o zaman teşekkür ederim yardımlarınız için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.