JBL 500BT vs SoundSurge 85

278491

Kilopat
SoundSurge 85 alarak hata mı ettim? JBL 500 BT'de alabilirdim fakat kulağı çok rahatsız ettiğini öğrenince vazgeçmiştim. Sizce iade edip JBL 500 BT mi alayım?

SoundSurge 85 alarak hata mı ettim? JBL 500 BT'de alabilirdim fakat kulağı çok rahatsız ettiğini öğrenince vazgeçmiştim. Sizce iade edip JBL 500 BT mi alayım?

Gayet iyi bir kulaklık almışsınız.

Evet bence 500BT berbat bir kulaklık marka fiyatından başka b bir şey değil ondan katkat iyileri var bu banda örneğin bende de olan Anker Q10

Gayet iyi bir kulaklık almışsınız.

Evet bence 500BT berbat bir kulaklık marka fiyatından başka b bir şey değil ondan katkat iyileri var bu banda örneğin bende de olan Anker Q10
Evet ben de öyle düşünüyordum fakat arkadaşlarımdan ya da değerlendirmelerden "en iyi kulaklık" ya da "jbl en iyi kulaklık markası" gibi sözleri duyunca moralim bozuldu hata mı yaptım acaba dedim.

Evet ben de öyle düşünüyordum fakat arkadaşlarımdan ya da değerlendirmelerden "en iyi kulaklık" ya da "JBL en iyi kulaklık markası" gibi sözleri duyunca moralim bozuldu hata mı yaptım acaba dedim.

Arkadaşlarınızın kusura bakmayın ama kulaklık teknolojisinden yarım gram bile anlamıyorlar demek ki. JBL en iyi marka mı gülüyorum 🤣

Evet JBL iyi kulaklıkları da var ama 500-600 bütçeye kadar her kulaklığı neredeyse kötü.

Arkadaşlarınızın kusura bakmayın ama kulaklık teknolojisinden yarım gram bile anlamıyorlar demek ki. JBL en iyi marka mı gülüyorum 🤣

Evet JBL iyi kulaklıkları da var ama 500-600 bütçeye kadar her kulaklığı neredeyse kötü.
Katılıyorum. Kulaklık geldi şimdi sevdim yalıtımı vb. gayet iyi.

Katılıyorum. Kulaklık geldi şimdi sevdim yalıtımı vb. gayet iyi.
eğer oyun oynuyorsanız deneyimlerinizi öğrenebilir miyim? bluetooth özelliğinde mesela cs:go da gecikme yapıyor mu? veya kablolu kullanımı nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim. hem günlük hayatta hem de oyunlarda kullanmak için almayı düşünüyorum umarım görürsünüz?

eğer oyun oynuyorsanız deneyimlerinizi öğrenebilir miyim? bluetooth özelliğinde mesela cs:go da gecikme yapıyor mu? veya kablolu kullanımı nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim. hem günlük hayatta hem de oyunlarda kullanmak için almayı düşünüyorum umarım görürsünüz?
CS:GO 1 kere oynadım sadece pek sorun yaşamadım. Oyun oynuyorum genelde hikayeli oyunlar arada Rocket League, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2 ve deneme için LoL oynadım sorun yoktu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı