T Turgaykozak Zeptopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 JBL 510 BT alacağım. Hem oyun için hem müzik için. Gecikme hiç yok denecek kadar az olur diye zannediyorum. Sizce alınır mı veya neden alınmaz?
JBL 510 BT alacağım. Hem oyun için hem müzik için. Gecikme hiç yok denecek kadar az olur diye zannediyorum. Sizce alınır mı veya neden alınmaz?
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Mart 2022 #2 Turgaykozak dedi: JBL 510 BT alacağım. Hem oyun için hem müzik için. Gecikme hiç yok denecek kadar az olur diye zannediyorum. Sizce alınır mı veya neden alınmaz? Genişletmek için tıkla... Bence gerektiğinden pahalı.sesi çok fazla değil ama sesi tamamen açtığında bass artıyor ve bass konusunda iyi.
Turgaykozak dedi: JBL 510 BT alacağım. Hem oyun için hem müzik için. Gecikme hiç yok denecek kadar az olur diye zannediyorum. Sizce alınır mı veya neden alınmaz? Genişletmek için tıkla... Bence gerektiğinden pahalı.sesi çok fazla değil ama sesi tamamen açtığında bass artıyor ve bass konusunda iyi.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #3 Turgaykozak dedi: JBL 510 BT alacağım. Hem oyun için hem müzik için. Gecikme hiç yok denecek kadar az olur diye zannediyorum. Sizce alınır mı veya neden alınmaz? Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata AKG Y500 var, bir bak derim. AKG daha iyidir diye düşünüyorum.
Turgaykozak dedi: JBL 510 BT alacağım. Hem oyun için hem müzik için. Gecikme hiç yok denecek kadar az olur diye zannediyorum. Sizce alınır mı veya neden alınmaz? Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata AKG Y500 var, bir bak derim. AKG daha iyidir diye düşünüyorum.
T Turgaykozak Zeptopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #4 Qualty dedi: Bence gerektiğinden pahalı.sesi çok fazla değil ama sesi tamamen açtığında bass artıyor ve bass konusunda iyi. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda performans nasıl olur peki
Qualty dedi: Bence gerektiğinden pahalı.sesi çok fazla değil ama sesi tamamen açtığında bass artıyor ve bass konusunda iyi. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda performans nasıl olur peki
Madarasan Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #5 Kulaklıkta kronik bir sorun var boşta iken sağ kulaklığından tıkırtı sesleri geliyor. Onu kafaya takmazsanız güzel kulaklık.
Kulaklıkta kronik bir sorun var boşta iken sağ kulaklığından tıkırtı sesleri geliyor. Onu kafaya takmazsanız güzel kulaklık.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Mart 2022 #6 Turgaykozak dedi: Oyunlarda performans nasıl olur peki. Genişletmek için tıkla... Yani normal olur çünkü oyun kulaklığı değil.
Turgaykozak dedi: Oyunlarda performans nasıl olur peki. Genişletmek için tıkla... Yani normal olur çünkü oyun kulaklığı değil.