tilkiandrei85 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 406 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #1 JBL 510 BT kulaklığımda mikrofon özelliği var ama PC'de çalışmıyor mu anlamadım. Kulaklıktan ses geliyor ama mikrofonda sorun var, nasıl çözebilirim?
JBL 510 BT kulaklığımda mikrofon özelliği var ama PC'de çalışmıyor mu anlamadım. Kulaklıktan ses geliyor ama mikrofonda sorun var, nasıl çözebilirim?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.363 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 13 Temmuz 2023 #2 Ses ayarlarından Hands Free modunu aktif edin. Ses kalitesi bozulacak ama mikrofonu kullanmak için bunu yapmak zorundasınız. Artı 0 Eksi
Ses ayarlarından Hands Free modunu aktif edin. Ses kalitesi bozulacak ama mikrofonu kullanmak için bunu yapmak zorundasınız.
KS KS tilkiandrei85 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 406 Çözümler 2 15 Temmuz 2023 #3 borisyeisar dedi: Ses ayarlarından Hands Free modunu aktif edin. Ses kalitesi bozulacak ama mikrofonu kullanmak için bunu yapmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Windows 11'de bulamadım hocam,nasıl açılıyor? Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Ses ayarlarından Hands Free modunu aktif edin. Ses kalitesi bozulacak ama mikrofonu kullanmak için bunu yapmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Windows 11'de bulamadım hocam,nasıl açılıyor?