JBL 510BT açma tuşu içe göçtü

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
Darbe sonucu içe göçtü ama hala kullanabiliyorum. Bastırınca çalışıyor. Benim aklıma pense vs. ile tutup çekmek geldi ama elimde kalır diye denemek istemedim. Sorunu yaşayan veya çözebilen var mı?

Dosya Ekleri

• IMG-20250111-WA0036.jpeg
    IMG-20250111-WA0036.jpeg
    68 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20250111-WA0035.jpeg
    IMG-20250111-WA0035.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 36
Darbe sonucu içe göçtü ama hala kullanabiliyorum. Bastırınca çalışıyor. Benim aklıma pense vs. ile tutup çekmek geldi ama elimde kalır diye denemek istemedim. Sorunu yaşayan veya çözebilen var mı
Bende de aynı sorun fakat benimki fazla göçtüğü için sürekli basılı algılıyor sen şanslı isen tuş basacak plastik kaymıştır yada tuş içine göçtüğü için değiştirmek zorundasın için açıp bakmalısın zaten 3 vidaçıkarsan yeterli devreye dokunmana gerek yok göz gezdirmen yeterli

Bende de aynı sorun fakat benimki fazla göçtüğü için sürekli basılı algılıyor sen şanslı isen tuş basacak plastik kaymıştır ya da tuş içine göçtüğü için değiştirmek zorundasın için açıp bakmalısın zaten 3 vidaçıkarsan yeterli devreye dokunmana gerek yok göz gezdirmen yeterli.

Teşekkürler şimdilik aşırı sorun yaşatmıyor :). İçini açabilirim belki yakın zamanda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı