JBL 520BT alınır mı?

iamcheriour

Decapat
Daha fazla  
Sitede benim gibi çoğu kişi sormuş fakat günümüz için hala alınabilir mi veya daha iyi alternatifleri var mı sizlere sormak istedim. Zaman ayırıp cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Sitede benim gibi çoğu kişi sormuş fakat günümüz için hala alınabilir mi veya daha iyi alternatifleri var mı sizlere sormak istedim. Zaman ayırıp cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
2021'den beri JBL 500BT modelini kullanıyorum 1 defa bile sorun çıkartmadı. Fiyat size uygun geliyorsa alınabilir.

Ne amaçla alacaksınız? Ben de yakın zamanda aldım yardımcı olmaya çalışayım.

Başta toplu taşıma olmak üzere dışarıdayken müzik dinlemek için.

2021'den beri JBL 500BT modelini kullanıyorum 1 defa bile sorun çıkartmadı. Fiyat size uygun geliyorsa alınabilir.

Uzun süreli kullanımda herhangi bir ağrı falan yapıyor mu kafanızda?

Bende bugün almayı düşünüyorum, film dizi falan izlemek ve müzik dinlemek için alacağım. Nasıl performansı, uzun süre kullanınca kulaklarda ağrı falan oluyor mu?

Başta toplu taşıma olmak üzere dışarıdayken müzik dinlemek için.

Uzun süreli kullanımda herhangi bir ağrı falan yapıyor mu kafanızda?

Uzun süre kullanınca elbette kulaklarda ağrı oluyor. Kafamda ağrı olmadı benim hiç. Kulaklarda 3. saatten sonra ağrımaya başlıyor. Oyun oynayacaksanız biraz görüntü-ses gecikmesi oluyor ses sonradan geliyormuş gibi. Ama müzik dinleyecekseniz bir problem arz etmez. Pili de 57 saat gidiyor bu benim çok hoşuma gitti.

Uzun süre kullanınca elbette kulaklarda ağrı oluyor. Kafamda ağrı olmadı benim hiç. Kulaklarda 3. saatten sonra ağrımaya başlıyor. Oyun oynayacaksanız biraz görüntü-ses gecikmesi oluyor ses sonradan geliyormuş gibi. Ama müzik dinleyecekseniz bir problem arz etmez. Pili de 57 saat gidiyor bu benim çok hoşuma gitti.

Ses engelleme modu ve basslar iyi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı