gamer_baku
Picopat
Daha fazla
bütçe?Merhaba, herkese iyi Sosyaller. Telefon için Bluetooth'lu bir kulaklık almak istiyorum. Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve genelde sürekli müzik dinliyorum o yüzden ses kalitesi iyi olursa iyi olur yani. Aklımda şu kulaklıklar var sizce hangisi alınır?
JBL Tune 520BT Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Tune 520BT Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Tune 520BT Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.378,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Rampage Rm-k6 Stark Usb 7.1 Double Rgb Efekt Metalik Gri Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Rampage Rm-k6 Stark Usb 7.1 Double Rgb Efekt Metalik Gri Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com RAZER Rz04-03750100-r3m1 Hds Kraken V3 X Yesıl Oyuncu Kulaklı?ı - Fiyatı, Yorumları
RAZER Rz04-03750100-r3m1 Hds Kraken V3 X Yesıl Oyuncu Kulaklı?ı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Merhaba, herkese iyi sosyaller. Telefon için Bluetooth'lu bir kulaklık almak istiyorum. Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve genelde sürekli müzik dinliyorum o yüzden ses kalitesi iyi olursa iyi olur yani. Aklımda şu kulaklıklar var sizce hangisi alınır?
JBL Tune 520BT Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Tune 520BT Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Tune 520BT Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.378,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Rampage Rm-k6 Stark Usb 7.1 Double Rgb Efekt Metalik Gri Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Rampage Rm-k6 Stark Usb 7.1 Double Rgb Efekt Metalik Gri Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com RAZER Rz04-03750100-r3m1 Hds Kraken V3 X Yesıl Oyuncu Kulaklı?ı - Fiyatı, Yorumları
RAZER Rz04-03750100-r3m1 Hds Kraken V3 X Yesıl Oyuncu Kulaklı?ı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ses yüksekmi yoksa çok mu az ?JBL 520BT kullanıcısıyım uzun süreli kullanımda kulakları çok ağrıtıyor aklında bulunsun ses olarak fena değil.
Ses yüksekmi yoksa çok mu az?
Rampage veya Razer nasılİlk başlarda çok iyi geliyordu sonralarda ses bir tık azaldı sebebi de içindeki PCB'nin ses ileten bakır aşınıyormuş.
Bütçe?
2.800 kadar.
Rampage veya Razer nasıl.
2.800 kadar.
Rampage veya Razer nasıl
2.800 kadar