G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #11 Abdurrahman Koç dedi: Razer hakkında fikrim yok Rampage yerine JBL tavsiye ederim. Cool duruyor ayrıyeten. Genişletmek için tıkla... Cursor dedi: Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Peki bu Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol fercklenn dedi: Kesinlikle Q30 JBL almayın dandik Rampage almayın servisi çok kötü ve ürün kalitesi düşük Genişletmek için tıkla... Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol bumu hocam
Abdurrahman Koç dedi: Razer hakkında fikrim yok Rampage yerine JBL tavsiye ederim. Cool duruyor ayrıyeten. Genişletmek için tıkla... Cursor dedi: Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Peki bu Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol fercklenn dedi: Kesinlikle Q30 JBL almayın dandik Rampage almayın servisi çok kötü ve ürün kalitesi düşük Genişletmek için tıkla... Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol bumu hocam
Abdurrahman Koç Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 39 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 29 Temmuz 2024 #12 gamer_baku dedi: Peki bu Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mu hocam. Genişletmek için tıkla... Marka hakkında bilgim yok.
gamer_baku dedi: Peki bu Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mu hocam. Genişletmek için tıkla... Marka hakkında bilgim yok.
fercklenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.383 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 29 Temmuz 2024 #13 gamer_baku dedi: Peki bu Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mu hocam Genişletmek için tıkla... Q30 daha iyi QCY demiyorum Anker Q30
gamer_baku dedi: Peki bu Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol Qcy H4 Siyah ANC Aux Bluetooth 5.3 Kulaklık Hifi Enc 70 Saat Dinleme Oyun Modu Hibrit Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mu hocam Genişletmek için tıkla... Q30 daha iyi QCY demiyorum Anker Q30
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #14 Razer'la JBL farklı klasmandalar biri kablolu ve oyun için birisi Bluetooth'lu ve günlük kullanım için fakat ben de Anker Q30 veya Q10i öneririm.
Razer'la JBL farklı klasmandalar biri kablolu ve oyun için birisi Bluetooth'lu ve günlük kullanım için fakat ben de Anker Q30 veya Q10i öneririm.
G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #15 ArthurMorgan33 dedi: Razer'la JBL farklı klasmandalar biri kablolu ve oyun için birisi Bluetooth'lu ve günlük kullanım için fakat ben de Anker Q30 veya Q10i öneririm. Genişletmek için tıkla... fercklenn dedi: Q30 daha iyi QCY demiyorum Anker Q30 Genişletmek için tıkla... Anker Soundcore Life Q30 Anc Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bumu hocam
ArthurMorgan33 dedi: Razer'la JBL farklı klasmandalar biri kablolu ve oyun için birisi Bluetooth'lu ve günlük kullanım için fakat ben de Anker Q30 veya Q10i öneririm. Genişletmek için tıkla... fercklenn dedi: Q30 daha iyi QCY demiyorum Anker Q30 Genişletmek için tıkla... Anker Soundcore Life Q30 Anc Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bumu hocam
fercklenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.383 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 29 Temmuz 2024 #16 gamer_baku dedi: Anker Soundcore Life Q30 Anc Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mu hocam Genişletmek için tıkla... Evet.
gamer_baku dedi: Anker Soundcore Life Q30 Anc Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu mu hocam Genişletmek için tıkla... Evet.
G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #17 fercklenn dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bass özelliyi varmıdır acaba ?
fercklenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.383 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 29 Temmuz 2024 #18 gamer_baku dedi: Bass özelliyi var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bass konusunda Mercedes diyorum başka bir şey demiyorum harika. Anker uygulamasından da ayarlanıyor bassları.
gamer_baku dedi: Bass özelliyi var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bass konusunda Mercedes diyorum başka bir şey demiyorum harika. Anker uygulamasından da ayarlanıyor bassları.