6 676478 Decipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 1 29 Ekim 2024 #1 Kulaklıkta mavi ışık yanıp yanıp sönüyor, yani arıyor ama bilgisayarım algılamıyor. En fazla bu oluyor ama asla kulaklığı algılamıyor.
Kulaklıkta mavi ışık yanıp yanıp sönüyor, yani arıyor ama bilgisayarım algılamıyor. En fazla bu oluyor ama asla kulaklığı algılamıyor.
Çözüm emirxbestt 29 Ekim 2024 676478 dedi: Öyle yaptım zaten hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman bilgisayarınızın Bluetooth'un da sorun olabilir hocam. Aklıma başka bir şey gelmiyor. En kötü ihtimalle yarın internet Kafe'ye gidin ve oradaki bilgisayarlara bağlanmayı deneyin.
676478 dedi: Öyle yaptım zaten hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman bilgisayarınızın Bluetooth'un da sorun olabilir hocam. Aklıma başka bir şey gelmiyor. En kötü ihtimalle yarın internet Kafe'ye gidin ve oradaki bilgisayarlara bağlanmayı deneyin.
emirxbestt Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 267 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #2 676478 dedi: Kulaklıkta mavi ışık yanıp yanıp sönüyor, yani arıyor ama bilgisayarım algılamıyor. Eki Görüntüle 2340235 En fazla bu oluyor ama asla kulaklığı algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın Bluetooth ayarında bir sorun olabilir. Aynı model bende var ve bilgisayara bağlanıyor. Daha önce kulaklığı telefona bağlayıp JBL uygulamasıyla eşleştirdiniz mi? Artı 0 Eksi
676478 dedi: Kulaklıkta mavi ışık yanıp yanıp sönüyor, yani arıyor ama bilgisayarım algılamıyor. Eki Görüntüle 2340235 En fazla bu oluyor ama asla kulaklığı algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın Bluetooth ayarında bir sorun olabilir. Aynı model bende var ve bilgisayara bağlanıyor. Daha önce kulaklığı telefona bağlayıp JBL uygulamasıyla eşleştirdiniz mi?
letraax3 Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7320U Apu Sistem Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2024 #3 JBL'in her ürününde bir sorun var ya. Artı 0 Eksi
KS KS 6 676478 Decipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 1 29 Ekim 2024 #4 emirxbestt dedi: Bilgisayarınızın Bluetooth ayarında bir sorun olabilir. Aynı model bende var ve bilgisayara bağlanıyor. Daha önce kulaklığı telefona bağlayıp JBL uygulamasıyla eşleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır eşleştirmedim Artı 0 Eksi
emirxbestt dedi: Bilgisayarınızın Bluetooth ayarında bir sorun olabilir. Aynı model bende var ve bilgisayara bağlanıyor. Daha önce kulaklığı telefona bağlayıp JBL uygulamasıyla eşleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır eşleştirmedim
emirxbestt Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 267 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #5 676478 dedi: Hayır eşleştirmedim Genişletmek için tıkla... Eşleştirin ve öyle deneyin hocam. Bazen kulaklıklara güncelleme geliyor ve bu güncelleme uygulama üzerinden yapılıyor. Artı 0 Eksi
676478 dedi: Hayır eşleştirmedim Genişletmek için tıkla... Eşleştirin ve öyle deneyin hocam. Bazen kulaklıklara güncelleme geliyor ve bu güncelleme uygulama üzerinden yapılıyor.
KS KS 6 676478 Decipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 1 29 Ekim 2024 #6 emirxbestt dedi: Eşleştirin ve öyle deneyin hocam. Bazen kulaklıklara güncelleme geliyor ve bu güncelleme uygulama üzerinden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Eşleştirdim şuan sıkıntı yok telefondayken Artı 0 Eksi
emirxbestt dedi: Eşleştirin ve öyle deneyin hocam. Bazen kulaklıklara güncelleme geliyor ve bu güncelleme uygulama üzerinden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Eşleştirdim şuan sıkıntı yok telefondayken
emirxbestt Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 267 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #7 676478 dedi: Eşleştirdim şu an sıkıntı yok telefondayken. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun uygulama mağzasından "JBL" isimli uygulamaya girin ve kulaklığınızı öyle eşleştirin. Artı 0 Eksi
676478 dedi: Eşleştirdim şu an sıkıntı yok telefondayken. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun uygulama mağzasından "JBL" isimli uygulamaya girin ve kulaklığınızı öyle eşleştirin.
KS KS 6 676478 Decipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 1 29 Ekim 2024 #8 emirxbestt dedi: Telefonunuzun uygulama mağzasından "JBL" isimli uygulamaya girin ve kulaklığınızı öyle eşleştirin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten hocam. Artı 0 Eksi
emirxbestt dedi: Telefonunuzun uygulama mağzasından "JBL" isimli uygulamaya girin ve kulaklığınızı öyle eşleştirin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten hocam.
emirxbestt Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 267 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #9 676478 dedi: Öyle yaptım zaten hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman bilgisayarınızın Bluetooth'un da sorun olabilir hocam. Aklıma başka bir şey gelmiyor. En kötü ihtimalle yarın internet Kafe'ye gidin ve oradaki bilgisayarlara bağlanmayı deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
676478 dedi: Öyle yaptım zaten hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman bilgisayarınızın Bluetooth'un da sorun olabilir hocam. Aklıma başka bir şey gelmiyor. En kötü ihtimalle yarın internet Kafe'ye gidin ve oradaki bilgisayarlara bağlanmayı deneyin.