Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 JBL 520BT sağlam mıdır? Sporda falan kullanacağım, üstüne dumbell falan dusurmekten bahsetmiyorum ama düşmelerde falan sağlam kalır mı?
JBL 520BT sağlam mıdır? Sporda falan kullanacağım, üstüne dumbell falan dusurmekten bahsetmiyorum ama düşmelerde falan sağlam kalır mı?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #2 2.5'luk dumbeller belki etki etmez fakat 10-20 liklere dayanacak olan yoktur. Sporda da pek rahat ettiren bir kulaklık olacağını sanmıyorum bir de.
2.5'luk dumbeller belki etki etmez fakat 10-20 liklere dayanacak olan yoktur. Sporda da pek rahat ettiren bir kulaklık olacağını sanmıyorum bir de.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 4 Aralık 2023 #3 Spor salonlarının bitki örtüsü, kullandım ve test ettim ancak çok kaliteli bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum. Yere düşmelerde sorun olmaz çok sert bir düşüş olmadığı sürece.
Spor salonlarının bitki örtüsü, kullandım ve test ettim ancak çok kaliteli bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum. Yere düşmelerde sorun olmaz çok sert bir düşüş olmadığı sürece.
Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 Soraka Kajmer dedi: 2.5'luk dumbeller belki etki etmez fakat 10-20 liklere dayanacak olan yoktur. Sporda da pek rahat ettiren bir kulaklık olacağını sanmıyorum bir de. Genişletmek için tıkla... Kanki 10 kiloyada dayanmasin bir zahmet
Soraka Kajmer dedi: 2.5'luk dumbeller belki etki etmez fakat 10-20 liklere dayanacak olan yoktur. Sporda da pek rahat ettiren bir kulaklık olacağını sanmıyorum bir de. Genişletmek için tıkla... Kanki 10 kiloyada dayanmasin bir zahmet