A apop Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 52 3 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar spor yapıyorum artık kulaklık lazım olduğunu düşünüyorum. Kafamdan düşmeyen, dışarıya fazla ses vermeyen, günlük hayatta kullanabileceğim bir kulaklık lazım. 3Ü arasında kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim yorumlarınız çok değerli. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Arkadaşlar spor yapıyorum artık kulaklık lazım olduğunu düşünüyorum. Kafamdan düşmeyen, dışarıya fazla ses vermeyen, günlük hayatta kullanabileceğim bir kulaklık lazım. 3Ü arasında kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim yorumlarınız çok değerli.
X XVIII Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #2 Bende JBL 520BT ve Razer opus X arasındayım siz hangisine karar verdiniz acaba?
Catbop Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 439 Çözümler 3 17 Temmuz 2023 #3 Günlük hayatta Anker mükemmeldir ama sporda asla önermem. Kafadan düşüyor ve aşırı terletiyor. Ben aldığım gibi iade ettim.
Günlük hayatta Anker mükemmeldir ama sporda asla önermem. Kafadan düşüyor ve aşırı terletiyor. Ben aldığım gibi iade ettim.