JBL 520BT vs QCY H4 vs Razer opus X

Ebonsssa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben hem günlük kullanımda ses kalitesi iyi hem de oyun olarak (laptop, PC) gecikmeyi hissettirmeyecek (kablolu performansı beklemiyorum tabii ki) bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Seçenek olarak JBL 520BT, QCY h4, Razer opus X modelleri var sizce genele vurduğumuzda hangisi en mantıklı?

Ya da bu kulaklardan kullanan varsa mesaj bırakabilir mi soru cevap üzerinden ilerleyebiliriz

H4 aralarindan en mantiklisi ancak dusuk gecikmeyi unutun. Bu kulakliklarla oyun oynanmaz.
Peki neden sizce h4 diğer modellerden daha öne çıkıyor ve oyun konusuna gelirsek zaten çok amaçlı almak istediğim için oyundan iyi bir performans beklemesem de gecikme bakımından bir sıralama olursa sıralama nasıl olurdu ve sanırım h4 ün jak girişi bulunmaktaymış kablolu performansı nasıl sizce

Sonuçta BT ile bağlandıkları için hepsinde gecikme olacak, illa oyun için kullanacaksanız da hikayeli oyun dışında kullanmanızı önermem.

520BT çok şişirilmiş bir model, Opus X de o fiyata değmez pek. H4'ün kablolu performansını bilmiyorum ama gecikme açısından bakarsak oyun için kablolu şekilde kullanılabilir tabii.

Sonuçta BT ile bağlandıkları için hepsinde gecikme olacak, illa oyun için kullanacaksanız da hikayeli oyun dışında kullanmanızı önermem.

520BT çok şişirilmiş bir model, Opus X de o fiyata değmez pek. H4'ün kablolu performansını bilmiyorum ama gecikme açısından bakarsak oyun için kablolu şekilde kullanılabilir tabii.
Anladım hocam teşekkürler sanırım H4 e bakacağım. Opusu keşfedeli 1 gün falan oluyor zaten pek bir bilgim yok sadece marka açısından oyun performansı iyidir diye düşünmüştüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı