Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Malzeme kalitesi JBL'den iyi. Şiddetle öneririm. Bütçeniz varsa Q35 modeline de bakabilirsiniz.
Biraz üründen bahsedeyim. 1 Hafta dolu dolu kullanın, şarjı ancak o şekilde biter. Beni bir kere bile yarıyolda şarjı biterek bırakmadı. Hiç Bluetooth sorunu çekmedim. Eksi yönü yok. Terletme yaz aylarında her kulaklık kadar yapıyor. ANC özelliği gerçekten tatmin edici. Ses kalitesi fiyatına göre üst düzey. Bu fiyata daha iyi bir kulaklık alabileceğinizi sanmıyorum. Kulaklığınızla oyun oynamayı düşünüyorsanız bu kulaklık hakkında yorum yapamayacağım.
Alırsanız pişman olmayacağınıza eminim. Ürünün yanında taşıma çantası geliyor ve gayet hoş bir çanta. Aynı zamanda USB Tip C ile şarj oluyor ve yanında kablosu geliyor. Kablolu olarak kullanmanız mümkün, kablosu da yanında geliyor. Kablo ile kullanırken ANC tabii ki çalışmıyor. ANC özelliğinin yanında transparan modu da bulunuyor.
Bende JBL 560 BT kullanıyordum iki kere bozuldu. Ondan şimdi kulaklık bakıyorum. Aslında çoğunlukla gym de kullanacağım, ondan sebep bu iki kulaklıklar da çok terletmez mi?
Bende JBL 560 BT kullanıyordum iki kere bozuldu. Ondan şimdi kulaklık bakıyorum. Aslında çoğunlukla gym de kullanacağım, ondan sebep bu iki kulaklıklar da çok terletmez mi?
Hocam 560BT kullandım, çok düzgün bakmama rağmen kendiliğinden bozuldu. JBL'ye tövbe ettim. Spor yaparken kullanacaksanız kulak üstü kulaklıkların tamamı sizi bunaltır. Kulak içi bakmanız daha uygun olabilir bana sorarsanız.
Anker markasının kulaklıklarına bakabilirsiniz. Soundcore yazan ürünler de aynı zamanda Anker'in kendi ürünleridir.
Daha önce JBL kullanıp sonrasında Anker'e geçmiş biri olarak söylüyorum JBL alıp paranızı hiç etmeyin. Hem kulak üstü hem de kulak içinde Anker kullanıyorum ve çok memnumum. Sizede tavsiyem Anker'in ürünlerine bakmanız olu. Fiyatları da muadillerine göre uygun sayılır.
Sporda kullanacaksanız kulak üstü bir süre sonra daraltıyor ve dediğiniz gibi çok terletiyor. Bu durumdan kurtulmak için sporda kulak içine geçtim.
Daha önce JBL kullanıp sonrasında Anker'e geçmiş biri olarak söylüyorum JBL alıp paranızı hiç etmeyin. Hem kulak üstü hem de kulak içinde Anker kullanıyorum ve çok memnumum. Sizede tavsiyem Anker'in ürünlerine bakmanız olu. Fiyatları da muadillerine göre uygun sayılır.
Sporda kullanacaksanız kulak üstü bir süre sonra daraltıyor ve dediğiniz gibi çok terletiyor. Bu durumdan kurtulmak için sporda kulak içine geçtim.
Windows 10 için yazıyorum. Sağ alttaki ses tuşuna sağ tık yapın. Ses efektine basın, kayıttan yürüt kısmında hem JBL Hands Free adlı aygıtın hem de JBL stereo adlı aygıtın yeşil tikli ve aktif olduğundan emin olun. Kayıt kısmına gelin, JBL Hands Free AG audio adlı cihaza bir kere sol tık atın,pencerenin altındaki varsayılan yap butonu aktif olucaktır,onu genişletin ve varsayılan aygıt butonuna 1 kere sol tık atın son olarak pencerenin en altındaki tamam butonuna basın pencere zaten kendiliğinden kapanıcaktır. Bundan sonra mikrofonu kullanmanız gerektiğinde tek yapmanız gereken sağ alltaki ses butonuna 1 kere sol tık atmak ve ses barının üzerindeki kulaklıklar yazan kısma sol tık atıp genişletmek, 2 seçenek karşımıza çıkacak Hands Free AG audio ve JBL stereo Hands Free AG audio adlı cihazı seçmemiz lazım. Bu ayarlardan sonra leauge of legends sesli chat veya discordda sesli chat için tek yapmanız gereken lolde veya discordda ses giriş ve ses çıkış aygıtlarının ikisini de Hands Free AG audio yapmak olucaktır. Mikrofonla işimiz bittiğinde tekrardan JBL stereo seçmeniz gerekli çünkü ses kalitesinde bariz bir fark var.