JBL BT 510 mu BT 520 mi?

Irisiumm

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda BT 520 aldım hem BT 510'dan ucuz olduğu hem de bir üst model olduğu için, fakat inceleme videolarında seste yüzde 10-15'lik bir azalma olduğu söyleniyor ve arkadaşımın kulaklığından denediğime göre de cidden fark ediyor. Acaba değiştirmek mantıklı olur mu yoksa bu kulaklıktan devam mı etmeliyim? Çünkü diğer özellikler olarak da BT520 önde pil kullanımı olsun, uygulama desteği falan olsun...

Aradaki fark nasıldır bilemem ama 510BT kullanıcısı olarak kulaklıktan çok memnunum. Pil ömrü ses kalitesi vs. tatmin edici. İşin aslı sadelik seviyorsan 510BT. Her teknolojiyi kullanacağım daha pratik olsun dersen 520BT gibi kabataslak bir sonuç çıkıyor.

Aradaki fark nasıldır bilemem ama 510BT kullanıcısı olarak kulaklıktan çok memnunum. Pil ömrü ses kalitesi vs. tatmin edici. İşin aslı sadelik seviyorsan 510BT. Her teknolojiyi kullanacağım daha pratik olsun dersen 520BT gibi kabataslak bir sonuç çıkıyor.
aslında uygulaması olması falan çokta örnmli değil ses kalitesi olarak bt510 diyorlar acaba değiştirsem mi ki çok kararsız kaldım.

510 ALMAYIN!!!

Kısa keseceğim başka bir konuya uzun olarak yazdım. 510'un ses kalitesi berbat ve app desteği yok. Kesinlikle 520 alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı