JBL C100 Bozuk Mikrofon

• Konuyu başlatan M.Esat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.252

M.Esat

Megapat
Daha fazla  
Aldığım JBL C100 kulaklık mikrofon sallanınca yüksek seviyede garip sesler gönderiyor karşıya.
Şimdi ben bu kulaklığı aldığım Teknosa mağazasına götürünce ne gibi işlemler olacak.
Garantiye mi gidecek?
Ücret iadesi mi yapılacak?
Ya da aynı ürün ile değişim yapılır mı?
Bütün belgeleri duruyor alalı da 1 hafta oldu.

Yüksek ihtimalle ürününüz garantiye gönderilir. Bildiğim kadarı ile kulaklıklar da "hijyen" sebebiyle iade alınmıyor.

Ben Teknosada 5-6 kez kulaklık ( farklı zaman- farklı kulaklıklar)arızası şikayeti belirttim. Hemen gidin raflardan yenisini alın dediler. JBL C100 almıştım, parazit yapıyordu gittim söyledim yenisi aynı şekilde verdiler. Mutluyum [emoji1][emoji1]

Gidip sormanızda yarar var. Bildiğim kadarı ile "hijyen" sebebiyle kulaklıklar da iade edilemiyor.
Ben Teknosada 5-6 kez kulaklık ( farklı zaman- farklı kulaklıklar)arızası şikayeti belirttim. Hemen gidin raflardan yenisini alın dediler. JBL C100 almıştım, parazit yapıyordu gittim söyledim yenisi aynı şekilde verdiler. Mutluyum [emoji1][emoji1]
Yanıtlarınız için teşekkürler yakin zamanda gideceğim zaten sadece biraz uzak olduğu için müsait bir zamanı bekliyordum.
Yanıtlarınız için teşekkürler yakin zamanda gideceğim zaten sadece biraz uzak olduğu için müsait bir zamanı bekliyordum.
Geç güncelleme yaptığım için özür dilerim. Aldıktan iki hafta sonra verdim ve değişim yapmadılar servise gönderdiler. Üzerinden 1 ay geçmesine rağmen herhangi bir mesaj atmadılar. Bir geri dönüş olmayınca bende gittim ve o zaman bana teknosa çeki ile ücret iadesi yaptılar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı