JBL C100SI alınır mı?

Merhaba, JBL C100SI almayı düşünüyorum da CS:GO, Valorant gibi oyunlar için sizce alınır mı?

Haziran'da tam 3 senelik olacak. Her gün sabahtan geceye kadar takıyorum, şu anda bile kulağımda hiçbir sorunu yok. Kardeşimde de var 1 senedir falan kullanıyor. Alınır hocam fiyatına göre ses kalitesi de çok iyi. Oyun için de kullanabilirsin ben mobil oyunlar için kullanıyordum, ses kasarken bir sorun olmuyordu.

haziranda tam 3 senelik olacak . her gün sabahtan geceye kadar takıyorum , şuanda bile kulağımda hiçbir sorunu yok. kardeşimde de var 1 senedir falan kullanıyor. alınır hocam fiyatına göre ses kalitesi de çok iyi.
Hocam ben de 2018'de almıştım ve en son sol kısmında sesi çok kısıldı. Rafa kaldırdım başka aldım mecbur. Keşke olmasaydı daha 7-8 yıl gideri var bence.

Haziran'da tam 3 senelik olacak. Her gün sabahtan geceye kadar takıyorum, şu anda bile kulağımda hiçbir sorunu yok. Kardeşimde de var 1 senedir falan kullanıyor. Alınır hocam fiyatına göre ses kalitesi de çok iyi. Oyun için de kullanabilirsin ben mobil oyunlar için kullanıyordum, ses kasarken bir sorun olmuyordu.

Tamamdır hocam sipariş ettim bakalım 4 gün içinde gelecek diyor. Geldiğinde fikirlerimi aktaracağım.

Arkadaşlar kargo bugün geldi ürün oldukça iyi tam fiyat performans ürünü beklentilerimi oldukça karşıladı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı