kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 15 Nisan 2022 #1 JBL C100SI kulak içi kulaklık adlı kulaklığım var fakat dönüştürücü ile takmış olmama rağmen sesler vs. gelmiyor. Nasıl çözebilirim acaba?
JBL C100SI kulak içi kulaklık adlı kulaklığım var fakat dönüştürücü ile takmış olmama rağmen sesler vs. gelmiyor. Nasıl çözebilirim acaba?
Çözüm kivancagaoglu 15 Nisan 2022 Sorunu şu şekilde çözdüm: Realtek Audio yöneticisini indirdim, jakları mik girişi kulaklık girişi olarak tanıttım ve çözüldü.
Sorunu şu şekilde çözdüm: Realtek Audio yöneticisini indirdim, jakları mik girişi kulaklık girişi olarak tanıttım ve çözüldü.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 15 Nisan 2022 #2 Bende aynısından var daha bugün bilgisayarda kullandım seninkinde sorun var telefonda ses veriyorvmubirde bilgisayardan da olabilir Artı 0 Eksi
Bende aynısından var daha bugün bilgisayarda kullandım seninkinde sorun var telefonda ses veriyorvmubirde bilgisayardan da olabilir
KS KS kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 15 Nisan 2022 #3 notcfn dedi: Bende aynısından var daha bugün bilgisayarda kullandım seninkinde sorun var telefonda ses veriyorvmubirde bilgisayardan da olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefondan ses veriyor evet. Artı 0 Eksi
notcfn dedi: Bende aynısından var daha bugün bilgisayarda kullandım seninkinde sorun var telefonda ses veriyorvmubirde bilgisayardan da olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefondan ses veriyor evet.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 15 Nisan 2022 #4 kivancagaoglu dedi: Telefondan ses veriyor evet. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda ses driver leri yüklü mü Artı 0 Eksi
kivancagaoglu dedi: Telefondan ses veriyor evet. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda ses driver leri yüklü mü
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 15 Nisan 2022 #5 kivancagaoglu dedi: JBL C100SI kulak içi kulaklık adlı kulaklığım var fakat dönüştürücü ile takmış olmama rağmen sesler vs. gelmiyor. Nasıl çözebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de PC yuvasına tam oturmuyor kulaklık Jack'ı. Biraz girişi oynayıp sesin geldiği noktayı buluyorum ve ses net gelmeye başlıyor. Telefon ve tablette direkt ses net geliyor. Benim PC’de de sorun var sanırım. Artı 0 Eksi
kivancagaoglu dedi: JBL C100SI kulak içi kulaklık adlı kulaklığım var fakat dönüştürücü ile takmış olmama rağmen sesler vs. gelmiyor. Nasıl çözebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de PC yuvasına tam oturmuyor kulaklık Jack'ı. Biraz girişi oynayıp sesin geldiği noktayı buluyorum ve ses net gelmeye başlıyor. Telefon ve tablette direkt ses net geliyor. Benim PC’de de sorun var sanırım.
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.622 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #6 Donusturucusuz takmayi denedin mi? Belki bozuk olabilir donusturucu. Ya da donusturucu PC de calismiyordur. Artı 0 Eksi
Donusturucusuz takmayi denedin mi? Belki bozuk olabilir donusturucu. Ya da donusturucu PC de calismiyordur.
KS KS kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 15 Nisan 2022 #7 Sorunu şu şekilde çözdüm: Realtek Audio yöneticisini indirdim, jakları mik girişi kulaklık girişi olarak tanıttım ve çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu şu şekilde çözdüm: Realtek Audio yöneticisini indirdim, jakları mik girişi kulaklık girişi olarak tanıttım ve çözüldü.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 15 Nisan 2022 #8 kivancagaoglu dedi: Sorunu şu şekilde çözdüm: Realtek Audio yöneticisini indirdim, jakları mik girişi kulaklık girişi olarak tanıttım ve çözüldü. Genişletmek için tıkla... Benimkini çözüm isaretleseydin ya ben demiştim sürücü yükledim mi diye Artı 0 Eksi
kivancagaoglu dedi: Sorunu şu şekilde çözdüm: Realtek Audio yöneticisini indirdim, jakları mik girişi kulaklık girişi olarak tanıttım ve çözüldü. Genişletmek için tıkla... Benimkini çözüm isaretleseydin ya ben demiştim sürücü yükledim mi diye
KS KS kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 15 Nisan 2022 #9 @@notcfn ye teşekkürler. Artı 0 Eksi
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 15 Nisan 2022 #10 kivancagaoglu dedi: @@notcfn ye teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Asıl ben teşekkür ederim sağolun varolun Artı 0 Eksi
kivancagaoglu dedi: @@notcfn ye teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Asıl ben teşekkür ederim sağolun varolun