kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 15 Nisan 2022 #1 JBL C100SI kulak içi kulaklık adlı kulaklığım var fakat dönüştürücü ile takmış olmama rağmen sesler vs. gelmiyor. Nasıl çözebilirim acaba?
JBL C100SI kulak içi kulaklık adlı kulaklığım var fakat dönüştürücü ile takmış olmama rağmen sesler vs. gelmiyor. Nasıl çözebilirim acaba?
Çözüm kivancagaoglu 15 Nisan 2022 Sorunu şu şekilde çözdüm: Realtek Audio yöneticisini indirdim, jakları mik girişi kulaklık girişi olarak tanıttım ve çözüldü.
Sorunu şu şekilde çözdüm: Realtek Audio yöneticisini indirdim, jakları mik girişi kulaklık girişi olarak tanıttım ve çözüldü.
Metekhanb Zeptopat Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #11 kivancagaoglu dedi: JBL C100SI kulak içi kulaklık adlı kulaklığım var fakat dönüştürücü ile takmış olmama rağmen sesler vs. gelmiyor. Nasıl çözebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözmüşsün ama tam olarak nasıl çözdüğünü anlayamadım. yani ben de o dediğin şeyi indirdim ama bir girişi aynı anda 2 giriş yapmayı bulamadım Artı 0 Eksi
kivancagaoglu dedi: JBL C100SI kulak içi kulaklık adlı kulaklığım var fakat dönüştürücü ile takmış olmama rağmen sesler vs. gelmiyor. Nasıl çözebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözmüşsün ama tam olarak nasıl çözdüğünü anlayamadım. yani ben de o dediğin şeyi indirdim ama bir girişi aynı anda 2 giriş yapmayı bulamadım