Guuszz Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 JBL uygulamasından ekolayzır ayarını fulleyip son ses şarkı dinliyordum. 3 saat sonra şarjı kırmızı yanıp sönmeye başladı.
JBL uygulamasından ekolayzır ayarını fulleyip son ses şarkı dinliyordum. 3 saat sonra şarjı kırmızı yanıp sönmeye başladı.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 26 Ağustos 2023 #2 Guuszz dedi: JBL uygulamasından ekolayzır ayarını fulleyip son ses şarkı dinliyordum. 3 saat sonra şarjı kırmızı yanıp sönmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Bass ayarlarını açtıysanız bataryayı daha fazla kullanmıştır. Normal. Artı 0 Eksi
Guuszz dedi: JBL uygulamasından ekolayzır ayarını fulleyip son ses şarkı dinliyordum. 3 saat sonra şarjı kırmızı yanıp sönmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Bass ayarlarını açtıysanız bataryayı daha fazla kullanmıştır. Normal.
KS KS Guuszz Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 PolterGeist dedi: Bass ayarlarını açtıysanız bataryayı daha fazla kullanmıştır. Normal. Genişletmek için tıkla... En az 9 saat olması lazım Artı 0 Eksi
PolterGeist dedi: Bass ayarlarını açtıysanız bataryayı daha fazla kullanmıştır. Normal. Genişletmek için tıkla... En az 9 saat olması lazım
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 26 Ağustos 2023 #4 Guuszz dedi: En az 9 saat olması lazım Genişletmek için tıkla... Hocam bende GO 3 var kırmızı ışık yanınca 1 saat falan daha dinleyebiliyorum. 4 saat falan götürüyor o zaman Artı 0 Eksi
Guuszz dedi: En az 9 saat olması lazım Genişletmek için tıkla... Hocam bende GO 3 var kırmızı ışık yanınca 1 saat falan daha dinleyebiliyorum. 4 saat falan götürüyor o zaman
KS KS Guuszz Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 PolterGeist dedi: Hocam bende GO 3 var kırmızı ışık yanınca 1 saat falan daha dinleyebiliyorum. 4 saat falan götürüyor o zaman Genişletmek için tıkla... charge 5 bu daha fazla gitmesi lazım PolterGeist dedi: Hocam bende GO 3 var kırmızı ışık yanınca 1 saat falan daha dinleyebiliyorum. 4 saat falan götürüyor o zaman Genişletmek için tıkla... garantiye yolladım 2 hafta önce Artı 0 Eksi
PolterGeist dedi: Hocam bende GO 3 var kırmızı ışık yanınca 1 saat falan daha dinleyebiliyorum. 4 saat falan götürüyor o zaman Genişletmek için tıkla... charge 5 bu daha fazla gitmesi lazım PolterGeist dedi: Hocam bende GO 3 var kırmızı ışık yanınca 1 saat falan daha dinleyebiliyorum. 4 saat falan götürüyor o zaman Genişletmek için tıkla... garantiye yolladım 2 hafta önce
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 8 Eylül 2023 #6 Guuszz dedi: charge 5 bu daha fazla gitmesi lazım garantiye yolladım 2 hafta önce Genişletmek için tıkla... Geldi mi cihaz ? Artı 0 Eksi
Guuszz dedi: charge 5 bu daha fazla gitmesi lazım garantiye yolladım 2 hafta önce Genişletmek için tıkla... Geldi mi cihaz ?
KS KS Guuszz Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #7 PolterGeist dedi: Geldi mi cihaz ? Genişletmek için tıkla... 1 2 hafta içerisinde gelecek Artı 0 Eksi
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 8 Eylül 2023 #8 Guuszz dedi: 1 2 hafta içerisinde gelecek Genişletmek için tıkla... Umarım düzelir. Geldiğinde mesaja geri dönebilir misiniz? Merak ettim. Artı 0 Eksi
Guuszz dedi: 1 2 hafta içerisinde gelecek Genişletmek için tıkla... Umarım düzelir. Geldiğinde mesaja geri dönebilir misiniz? Merak ettim.
KS KS Guuszz Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #9 PolterGeist dedi: Umarım düzelir. Geldiğinde mesaja geri dönebilir misiniz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... tabiki PolterGeist dedi: Umarım düzelir. Geldiğinde mesaja geri dönebilir misiniz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... geldiğinde demiştinde ben unuttum evet geldi ürün ve şuan gayet uzun süredir şarja takmadan kullanıyorum Son düzenleme: 7 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
PolterGeist dedi: Umarım düzelir. Geldiğinde mesaja geri dönebilir misiniz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... tabiki PolterGeist dedi: Umarım düzelir. Geldiğinde mesaja geri dönebilir misiniz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... geldiğinde demiştinde ben unuttum evet geldi ürün ve şuan gayet uzun süredir şarja takmadan kullanıyorum