fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 22 Kasım 2020 #1 Elimde JBL T110 model kulaklık var. Bazı markalar kulaklığı götürdüğünüzde direkt olarak değişim yapıyor. Kulaklığımı Hepsiburada'dan almıştım. Kulaklığı kutulayıp garantiye göndersem direkt olarak değişim yaparlar mı?
Elimde JBL T110 model kulaklık var. Bazı markalar kulaklığı götürdüğünüzde direkt olarak değişim yapıyor. Kulaklığımı Hepsiburada'dan almıştım. Kulaklığı kutulayıp garantiye göndersem direkt olarak değişim yaparlar mı?
efenevzatturan Femtopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 45 22 Kasım 2020 #2 Değişimlik bir durum varsa yapıyorlar.
fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 22 Kasım 2020 #3 efenevzatturan dedi: Değişimlik bir durum varsa yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Dürüst olmak gerekirse kulaklığı değiştirip yeni geleni satmayı planlıyordum ama bu hali de sağlam olduğu için böyle de satabilirim.
efenevzatturan dedi: Değişimlik bir durum varsa yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Dürüst olmak gerekirse kulaklığı değiştirip yeni geleni satmayı planlıyordum ama bu hali de sağlam olduğu için böyle de satabilirim.
efenevzatturan Femtopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 45 22 Kasım 2020 #4 Çalışmayan aksamı yoksa değişim yapmazlar