vozolcubaba06 Femtopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 88 23 Temmuz 2023 #1 Elimde JBL GO 2 var, 2 aydır kullanıyorum fakat bir anda açılmamaya başladı. Şarj olurken kırmızı ışık yanıyor fakat hiç açılmıyor, önceden şarjda bile açılıyordu. Nasıl düzeltilir?
Elimde JBL GO 2 var, 2 aydır kullanıyorum fakat bir anda açılmamaya başladı. Şarj olurken kırmızı ışık yanıyor fakat hiç açılmıyor, önceden şarjda bile açılıyordu. Nasıl düzeltilir?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 24 Temmuz 2023 #2 Pil omru bitmis olabilir. Eski cihaz sonucda.
vozolcubaba06 Femtopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 88 24 Temmuz 2023 #3 El Quvava dedi: Pil omru bitmis olabilir. Eski cihaz sonucda. Genişletmek için tıkla... Çok eski değil ama hocam
El Quvava dedi: Pil omru bitmis olabilir. Eski cihaz sonucda. Genişletmek için tıkla... Çok eski değil ama hocam
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 24 Temmuz 2023 #4 vozolcubaba06 dedi: Çok eski değil ama hocam Genişletmek için tıkla... Release date olarak eski dedim. Ne zaman aldiginizi bilmiyorum.
vozolcubaba06 dedi: Çok eski değil ama hocam Genişletmek için tıkla... Release date olarak eski dedim. Ne zaman aldiginizi bilmiyorum.
vozolcubaba06 Femtopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 88 25 Temmuz 2023 #5 El Quvava dedi: Release date olarak eski dedim. Ne zaman aldiginizi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeltme ihtimali varmı yoksa aldığım yer ilemi görüşelim
El Quvava dedi: Release date olarak eski dedim. Ne zaman aldiginizi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeltme ihtimali varmı yoksa aldığım yer ilemi görüşelim