zaynıl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 JBL Go 2 Bluetooth Hoparlör Siyah GO 2 SIYAH www.mediamarkt.com.tr Selam arkadaşlar sizce alınır mı? Kalitesi nasıldır? Çok bütçem yok güzel şarkı dinlemek istiyorum.
JBL Go 2 Bluetooth Hoparlör Siyah GO 2 SIYAH www.mediamarkt.com.tr Selam arkadaşlar sizce alınır mı? Kalitesi nasıldır? Çok bütçem yok güzel şarkı dinlemek istiyorum.
limonlukolonya Decapat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Yer İstanbul 8 Ağustos 2022 #2 zaynıl dedi: JBL Go 2 Bluetooth Hoparlör Siyah GO 2 SIYAH www.mediamarkt.com.tr Selam arkadaşlar sizce alınır mı? Kalitesi nasıldır? Çok bütçem yok güzel şarkı dinlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığımda var ve bence güzel ses kalitesi.
zaynıl dedi: JBL Go 2 Bluetooth Hoparlör Siyah GO 2 SIYAH www.mediamarkt.com.tr Selam arkadaşlar sizce alınır mı? Kalitesi nasıldır? Çok bütçem yok güzel şarkı dinlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığımda var ve bence güzel ses kalitesi.