A Ali Yusuff Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar JBL GO 3'ü Type-C ile bilgisayarda kullanabilir miyim?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 24 Eylül 2021 #2 Ali Yusuff dedi: Arkadaşlar JBL GO 3'ü Type-C ile bilgisayarda kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Type-C ile şarj olur sanırsam. Bluetooth dongle alabilirsiniz. USB ile bağlanırlar.
Ali Yusuff dedi: Arkadaşlar JBL GO 3'ü Type-C ile bilgisayarda kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Type-C ile şarj olur sanırsam. Bluetooth dongle alabilirsiniz. USB ile bağlanırlar.
efeles Decapat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 135 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #3 Ali Yusuff dedi: Arkadaşlar JBL GO 3'ü Type-C ile bilgisayarda kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef dostum bağlayamazsın çünkü kablo özelliğibi kaldırmışlar neymiş yenilikçiymişler bende pcde kullanmak istiyorum fakat Bluetooth yok.
Ali Yusuff dedi: Arkadaşlar JBL GO 3'ü Type-C ile bilgisayarda kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef dostum bağlayamazsın çünkü kablo özelliğibi kaldırmışlar neymiş yenilikçiymişler bende pcde kullanmak istiyorum fakat Bluetooth yok.