O oktay4564 Yoctopat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #1 JBL GO 3'ü microcase mini v5.0 USB Bluetooth dongle 5.0 Bluetooth adaptör - AL2392 ile masaüstü bilgisayarıma bağlayamıyorum. Aygıt ekle kısmından veya servisler kısmından girsem de bir türlü yapamadım.
JBL GO 3'ü microcase mini v5.0 USB Bluetooth dongle 5.0 Bluetooth adaptör - AL2392 ile masaüstü bilgisayarıma bağlayamıyorum. Aygıt ekle kısmından veya servisler kısmından girsem de bir türlü yapamadım.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 6 Mart 2024 #2 Cihazı mı görmüyor sistem? Öyle ise sıfırlama işe yarayabilir. Factory Reset Information
O oktay4564 Yoctopat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #3 borisyeisar dedi: Cihazı mı görmüyor sistem? Öyle ise sıfırlama işe yarayabilir. Factory Reset Information Genişletmek için tıkla... Cihazı görüyor bağlanırken "PIN'i denetleyin ve yeniden bağlanmayı deneyin" yazıyor ama pin i yazabileceğim bir yer çıkmıyor.
borisyeisar dedi: Cihazı mı görmüyor sistem? Öyle ise sıfırlama işe yarayabilir. Factory Reset Information Genişletmek için tıkla... Cihazı görüyor bağlanırken "PIN'i denetleyin ve yeniden bağlanmayı deneyin" yazıyor ama pin i yazabileceğim bir yer çıkmıyor.