Pedere hediye alacağım. Pikniğe oraya buraya gittiğimizde ufak olarak kullanmak istiyor. Kücük şeyler için yani. İş görür mü? MediaMarkt ve diğer mağazalarda 1500₺ oradan almayı düşünüyorum.
Pedere hediye alacağım. Pikniğe oraya buraya gittiğimizde ufak olarak kullanmak istiyor. Kücük şeyler için yani. İş görür mü? MediaMarkt ve diğer mağazalarda 1500₺ oradan almayı düşünüyorum.
Açıkçası soundcore daha çok seviyorum kulaklık olarak. Daha yeni Liberty 4 NC aldım, yaklaşık bir senedir de Q20i kullanıcısıyım. JBL bana kalırsa popüler kültürle alakalı, yine de bir mağazada test etmeniz daha iyi olur herkesin müzik zevki farklı.
Açıkçası Soundcore daha çok seviyorum kulaklık olarak. Daha yeni Liberty 4 NC aldım. JBL bana kalırsa popüler kültürle alakalı, yine de bir mağazada test etmeniz daha iyi olur herkesin müzik zevki farklı.
Doğru. Ancak babam benim kadar detaylara takılan birisi değil. JBL ile Soundcore arasındaki farkı ben anladamda babam pek takmaz. Uzun ömürlü kaliteli bir şey olsun seside üzmesin yeterli.
Jbl in bu ürününün belki kötü bir ürün oldugundan korktum yoksa direkt buraya yazana kadar alırdım.
Doğru. Ancak babam benim kadar detaylara takılan birisi değil. JBL ile Soundcore arasındaki farkı ben anladamda babam pek takmaz. Uzun ömürlü kaliteli bir şey olsun seside üzmesin yeterli.