voidex86 Femtopat Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #1 Kulaklığımdan biri JBL (kulak içi), biri ise Logitech (kulak üstü). Hangisi daha iyidir? Ben Logitech (kulak üstü) diyorum.
Kulaklığımdan biri JBL (kulak içi), biri ise Logitech (kulak üstü). Hangisi daha iyidir? Ben Logitech (kulak üstü) diyorum.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #2 Çok saçma bir soru. Markaya değil modele göre yorum yapılır ve headset ile TWS karşılaştırılmaz.
voidex86 Femtopat Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #3 ubiiyy dedi: Çok saçma bir soru. Markaya değil modele göre yorum yapılır ve headset ile TWS karşılaştırılmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.
ubiiyy dedi: Çok saçma bir soru. Markaya değil modele göre yorum yapılır ve headset ile TWS karşılaştırılmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.
unalWT Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 316 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Uzmanı 25 Temmuz 2025 #4 İkisi de meyve olsa da elma ile armutu karşılaştırmak pekte mantıklı olmasa gerek.