GünlükKullanım amacınız ne olacak ? Gaming mi yoksa günlük kullanım mı ?
Vallaha daha belirlemedim.Bütçe?
Hiç bilmiyorum, görünüşü falan hoşuma gidiyor.Niye JBL? Alınabilecek hiçbir kulaklığı yok.
Bütçe nedir? Kulak üstü mü olacak?Hiç bilmiyorum, görünüşü falan hoşuma gidiyor.
Valla taş çatlasın 2000 ama 1500-1600 ideal.Bütçe nedir? Kulak üstü mü olacak?
Hocam benim bütçemde siz ne önerebilirsiniz.JBL Tune 660BT kullanıyorum. Alınır alınmaz tam bir bilgim yok sadece kendi deneyimler mi paylaşmak istiyorum. Şu an bu kulaklık 4, 5K ya satılıyor ve kesinlikle parasını hak edeceğini sanmıyorum. Pasif gürültü engellemesi aşırı iyi, aktif gürültü engellemeside bir o kadar iyi. Bassları çok yüksek ve ses yüksekliği de gayet iyi. Ama sorun şurada ki bu fiyata aldığın kulaklık kesinlikle zaten iyi olmak zorunda. O yüzden güzel bir kulaklık olsa da parasını asla hak etmediğini düşünüyorum. Ayrıca kulağı tam kaplamıyor ama ergonomi için bu bana kalırsa alıştıktan sonra daha rahat oluyor. JBL'den sonra kulağı tam kaplayan kulaklıklar taktığım zaman kafamda sanki 15 kg varmış gibi his ediyorum. Ayrıca genel olarak JBL'in kulaklıklarında batarya kapasitesi çok fazla oluyor. Ben bu kulaklık ile ortalama 50 saat yüksek sesde şarkı dinleyebiliyorum.
Kısaca özellikleri iyi ama fiyatını hak etmiyor. Ayrıca gündelik kullanım içini alacağınızı söylemişsiniz. Bana kalırsa farklı markalara göz atmalısınız.
Vallahi taş çatlasın 2000 ama 1500-1600 ideal.
Hocam benim bütçemde siz ne önerebilirsiniz?
Hocam bi tık daha ucuza bir öneriniz varsa daha makul olur benim için.JBL önermem. https://www.akakce.com/bluetooth-ku...core-q21i-nc-kulak-ustu-fiyati,733922512.html
Bunu alın geçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.