drake12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 Selam, CS:GO oynarken voice_system_enable komutunu açtığımda ses buğulu geliyor fakat mikrofon çalışıyor voice_system_enableyi kapattığım zaman ses olması gerektiği gibi oluyor fakat bu sefer de mikrofon çalışmıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2023
Selam, CS:GO oynarken voice_system_enable komutunu açtığımda ses buğulu geliyor fakat mikrofon çalışıyor voice_system_enableyi kapattığım zaman ses olması gerektiği gibi oluyor fakat bu sefer de mikrofon çalışmıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
furkancengizm Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Tuf Gaming B450 M-PLUS II Ryzen 7 5700x 32 GB DDR 4 Ram RX7800 XT 1 TB SSD 1 TB HDD Xiaomi Ultrawide 144 hz 34inç monitör Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası Lojistik 6 Nisan 2023 #2 Hocam aynı sorunu bende uzun bir süre Bluetooth kulaklık kullanırken yaşadım uzun zaman araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Artı 0 Eksi
Hocam aynı sorunu bende uzun bir süre Bluetooth kulaklık kullanırken yaşadım uzun zaman araştırdım ama bir çözüm bulamadım.