Apple'ın sitesinde mevcut olan Beats'ler kaliteli. Ve yeni modeller ama alacaksanız Apple'ın sitesinden almanızı önermem çok pahalı veriyorlar o kadar pahalı değil teknoloji marketlerinde
SteelSeries Arctis 5 Siyah (2019 Edition) RGB Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
SteelSeries Arctis 5 Siyah (2019 Edition) RGB Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Yani aslında hem Xbox'ta kullanıcam hem de dışarıda kaba durmasın diye oyuncu kulaklığı almam çoğunda RGB falan var çünkü. O yüzden Arctis 1'in Wireless versiyonunu düşündüm.
Ben aslında forumda masaüstü bilgisayar konularında yardımcı oluyorum ve oyuncu kulaklıkları konusunda da biraz bilgiliyim Arctis 3 ve 5 modelleri gereksiz pahalı sadece rahatlığı çok iyi ama bence alınmaz.
Benim belli başlı önerebileceğim markalar Beats, Sony (kullandım ve cızırtı problemi yoktu), Philips. İyi olduğunu bildiğim markalar bunlar deneme fırsatım olmuştu diğerleri hakkında pek bir bilgim yok. Umarım yardımcı olmuşumdur
Ben aslında forumda masaüstü bilgisayar konularında yardımcı oluyorum ve oyuncu kulaklıkları konusunda da biraz bilgiliyim Arctis 3 ve 5 modelleri gereksiz pahalı sadece rahatlığı çok iyi ama bence alınmaz.
Hocam Almanyadan alıcam gittiğimde, orada Arctis 1 105 Euro, Arctis 5 ise 110 Euro. Orada fiyat farkı çok az burdakinden hatta Arctis 7 ise 135 Euro.
Herkese teşekkür ederim, büyük ihtimalle Arctis 5 veya 7 Wireless alacağım.