JBL Live 400BT alınır mı?

Yok hocam size kızmıyorum sadece böyle büyük markaların sırf adım var herkes alır diye yaptığı kalitesiz kulaklıkları önermeyin sadece.

Apple'ın sitesinde mevcut olan Beats'ler kaliteli. Ve yeni modeller ama alacaksanız Apple'ın sitesinden almanızı önermem çok pahalı veriyorlar o kadar pahalı değil teknoloji marketlerinde

https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-3-siyah-2019-edition-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000G1M4W

Arctis 3 ve 5ler nasıl sizce onlar alınır mı?
Wireless versiyonlarını alırım alırsam eğer.

Bunlar hakkında maalesef pek bilgim yok ancak müzik dinlemek için oyuncu kulaklığı almak bana pek mantıklı gelmiyor.

Overpriced.

Bunlar hakkında maalesef pek bilgim yok ancak müzik dinlemek için oyuncu kulaklığı almak bana pek mantıklı gelmiyor.
Yani aslında hem Xbox'ta kullanıcam hem de dışarıda kaba durmasın diye oyuncu kulaklığı almam çoğunda RGB falan var çünkü. O yüzden Arctis 1'in Wireless versiyonunu düşündüm.

Ben aslında forumda masaüstü bilgisayar konularında yardımcı oluyorum ve oyuncu kulaklıkları konusunda da biraz bilgiliyim Arctis 3 ve 5 modelleri gereksiz pahalı sadece rahatlığı çok iyi ama bence alınmaz.

Benim belli başlı önerebileceğim markalar Beats, Sony (kullandım ve cızırtı problemi yoktu), Philips. İyi olduğunu bildiğim markalar bunlar deneme fırsatım olmuştu diğerleri hakkında pek bir bilgim yok. Umarım yardımcı olmuşumdur

Ben aslında forumda masaüstü bilgisayar konularında yardımcı oluyorum ve oyuncu kulaklıkları konusunda da biraz bilgiliyim Arctis 3 ve 5 modelleri gereksiz pahalı sadece rahatlığı çok iyi ama bence alınmaz.
Hocam Almanyadan alıcam gittiğimde, orada Arctis 1 105 Euro, Arctis 5 ise 110 Euro. Orada fiyat farkı çok az burdakinden hatta Arctis 7 ise 135 Euro.
Herkese teşekkür ederim, büyük ihtimalle Arctis 5 veya 7 Wireless alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…