JBL mi Anker mi?

ReVeNgE17

Hectopat
Daha fazla  
Çoğu arkadaşımda JBL var ve memnun olduklarını söylüyorlar biraz araştırdığımda forumlarda falan Anker tavsiye ediliyor. Sizce hangisi daha iyi?

(1500TL civarı bütçem)

Çoğu arkadaşımda JBL var ve memnun olduklarını söylüyorlar biraz araştırdığımda forumlarda falan Anker tavsiye ediliyor. Sizce hangisi daha iyi?

(1500TL civarı bütçem)
Anker daha kalitelidir

Hocam bence 1500 TL JBL'e verip rezil olacagına Xiaomi Home Basic s al normalde bende hep önceden JBL ve Sony'den vazgeçmezdim ama bu kulaklıkla tanıştığımdan beri benim gözümde değeri JBL'i Sony'yi geçti hem çok ucuz 600 TL civarı olması lazım ve ağırlıgı hissedilmiyor bile kulaktan zaten düşme gibi bir sorunu yok aynı şekilde çok güzel bir sesi var ve çok hızlı şarj olabılıyor ama ben JBL'i hiç sevmedim kabloluları bir nebzi güzel olsa da bence alınmaz ama gene de karar size ait. Anker de hiç kullanmadım ama rap çok dinleyen bir arkadaşım şahsen seviyordu.

(1500TL civarı bütçem)

Anker, tam olarak bir fiyat performans ürünüdür. 3 ay önce 1500TL bütçe ile JBL 510BT veya Anker Soundcore Q10 alacaktım. Arkadaşlarım 510BT kullanıyordu ve ortalama bir kablosuz kulaklıktı. Ben ise yakınımdan aldığım tavsiye üzerine Soundcore Q10 aldım ve şu an verdiğim parayı son derece hak ettiğini düşünüyorum. Uzun pil ömrü, hızlı şarj teknolojisi, hem kablolu hem kablosuz kullanım ve bass ayarı teknolojilerini barındıran Anker, müzik dinlediğini sana hissettiriyor. Kesinlikle Anker'i tavsiye ederim.

Anker, tam olarak bir fiyat performans ürünüdür. 3 ay önce 1500TL bütçe ile JBL 510BT veya Anker Soundcore Q10 alacaktım. Arkadaşlarım 510BT kullanıyordu ve ortalama bir kablosuz kulaklıktı. Ben ise yakınımdan aldığım tavsiye üzerine Soundcore Q10 aldım ve şu an verdiğim parayı son derece hak ettiğini düşünüyorum. Uzun pil ömrü, hızlı şarj teknolojisi, hem kablolu hem kablosuz kullanım ve bass ayarı teknolojilerini barındıran Anker, müzik dinlediğini sana hissettiriyor. Kesinlikle Anker'i tavsiye ederim.

Q10i düşündüm.

Anker daha kalitelidir.

Q10i ile farkı çok var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı