Anker daha kalitelidirÇoğu arkadaşımda JBL var ve memnun olduklarını söylüyorlar biraz araştırdığımda forumlarda falan Anker tavsiye ediliyor. Sizce hangisi daha iyi?
(1500TL civarı bütçem)
Çoğu arkadaşımda JBL var ve memnun olduklarını söylüyorlar biraz araştırdığımda forumlarda falan Anker tavsiye ediliyor. Sizce hangisi daha iyi?
(1500TL civarı bütçem)
Anker, tam olarak bir fiyat performans ürünüdür. 3 ay önce 1500TL bütçe ile JBL 510BT veya Anker Soundcore Q10 alacaktım. Arkadaşlarım 510BT kullanıyordu ve ortalama bir kablosuz kulaklıktı. Ben ise yakınımdan aldığım tavsiye üzerine Soundcore Q10 aldım ve şu an verdiğim parayı son derece hak ettiğini düşünüyorum. Uzun pil ömrü, hızlı şarj teknolojisi, hem kablolu hem kablosuz kullanım ve bass ayarı teknolojilerini barındıran Anker, müzik dinlediğini sana hissettiriyor. Kesinlikle Anker'i tavsiye ederim.
Anker daha kalitelidir.
Anker Soundcore Life Q20i Bluetooth Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Anker A3004G11 Soundcore Life Q20i Kulaklıken ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Anker Soundcore Life Q20i Bluetooth Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Anker A3004G11 Soundcore Life Q20i Kulaklıken ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.