JBL Quantum 100 alınır mı?

Slolden

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi akşamlar, kulaklık almayı düşünüyordum ve karşıma JBL Quantum 100 çıktı size sormak istedim sizce nasıldır? (Daha önce JBL kullanıp servisinden de memnun kaldığım için sormak istedim.)

Ne için kullanmayı düşünüyorsunuz?
@Samotne Ciasteczka @enonertetanem
Oyun oynamak ve müzik dinlemek.
Rampage tercih etmememin genel sebebi kalitesizliği. Tronsmart almayı düşündüm stok bulamadım ve en sonunda daha önce kullandığım JBL ürünlerini tercih etmek istedim.
Daha almadım siparişi ona göre vereceğim. Var mıdır başka bir öneriniz?

HS35 alınmaz. Hem mikrofonu, hem malzeme kalitesi kötüymüş.

Quantum 100 alınmaz.

Hocam nedenini söyler misiniz? Ek olarak gerçekten kötüyse geri dönüş alamadığım için incelemeleri izledim hoşuma gidince sipariş verdim pazartesi elime geçecek. Gerçekten kötüyse iade için uğraşırım.

JBL Quantum 100 kullanıyorum mikrofon kalitesi cidden çok iyi çok temiz ses veriyor en çok beğendiğim şeyi mikrofonu. Ses kalitesine gelecek alırsa açıkçası idare eder diyebilirim malzeme kalitesi için çok iyi şeyler diyemeyeceğim biraz dandik duruyor kulaklık yanlarında bir kilit olayı yok gibi elime aldığımda hizaladığım kısım kayıyor tekrar hizalayıp kafama takıyorum. Alınmaz demem ama başka ürünlere yönelmenizi tavsiye edebilirim biraz beklentilerle alakalı ben mikrofonunun çok iyi olmasını istediğim bir kulaklık istiyordum ve bu yönde beklentime göre bir ürün.

Hocam ben sadece oyun ve müzik için kullanırım ses kalitesinden pek anlamam diyebilirim. Rampage tercih etmemek için tercih etmiştim. Oyun performansı nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…