Oyun oynamak ve müzik dinlemek.
Rampage tercih etmememin genel sebebi kalitesizliği. Tronsmart almayı düşündüm stok bulamadım ve en sonunda daha önce kullandığım JBL ürünlerini tercih etmek istedim.
Daha almadım siparişi ona göre vereceğim. Var mıdır başka bir öneriniz?
Hocam ben sadece oyun ve müzik için kullanırım ses kalitesinden pek anlamam diyebilirim. Rampage tercih etmemek için tercih etmiştim. Oyun performansı nasıl?
Hocam bence mikrofon kalitesi ve ses kalitesi olarak başarılı ancak malzeme kalitesi olarak sınıfta kalıyor. Kulaklığın sağ sürücüsünün menteşe noktasında bir yer kırıldı arada çıkıyor rahatsız ediyor. Bence başka alternatifler varken alınmaz. Son olarak malzeme kalitesi iyi olsaydı parasınıhak ederdi.
Hocam bence mikrofon kalitesi ve ses kalitesi olarak başarılı ancak malzeme kalitesi olarak sınıfta kalıyor. Kulaklığın sağ sürücüsünün menteşe noktasında bir yer kırıldı arada çıkıyor rahatsız ediyor. Bence başka alternatifler varken alınmaz. Son olarak malzeme kalitesi iyi olsaydı parasınıhak ederdi.
Hocam eğer kulak içi tercih ederim derseniz hem daha ergonomik olur hem de minimal aşağıdaki ürünü öneririm üstüne de bayağı bir paranız kalır üstüne de JBL Tune 500 alabilirsiniz.
Urbanears Sumpan Control Talk Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz JBL Tune 500 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Tune 500 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam, bana sorarsanız ben kulaklıktan memnun kaldım. Hem müzik dinlemesi için sesi iyi. Kulağı sağır etmiyor. Hem de oyunlarda Valorant ve CS gibi oyunlarda çok iyi ses kasabiliyorsun. Ha Minecraft gibi hayatta kalma oyunları içinse sanki kendini oyunda gibi hissediyorsun. Mikrofonunu çıkarıp takabiliyorsun. Yani ben bu kulaklığa 10/10 veririm rahat.