JBL Quantum 100 alınır mı?

Bütçe
1000

Furkanevren

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Şu anda T500 model kulaklığı kullanıyorum. Ses kalitesi oyunlarda berbat ve konfor olarak korkunç. Bütçem çok yok. Fiyat performans bir ürün arıyorum. Şu ana kadar HD2002D ile quantum 100'ü bulabildim. Görünüş olarak sade bir şey istiyorum ve JBL'in görünüşü hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Oyunlarda yine şu anda kullandığım JBL gibi kalitesiz ses alır mıyım veya kafamı ağrıtır mı?

Herkese merhaba. Şu anda T500 model kulaklığı kullanıyorum. Ses kalitesi oyunlarda berbat ve konfor olarak korkunç. Bütçem çok yok. Fiyat performans bir ürün arıyorum. Şu ana kadar HD2002D ile quantum 100'ü bulabildim. Görünüş olarak sade bir şey istiyorum ve JBL'in görünüşü hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Oyunlarda yine şu anda kullandığım JBL gibi kalitesiz ses alır mıyım veya kafamı ağrıtır mı?

H2002P al ikisindende iyi.

Biraz baktım sanırım kulaklık USB girişli ve mikrofonu çıkmıyor. Ayrıca istediğim gibi sade bir görünüşü yok. Jak girişli alırsam benim için çok daha iyi olur.

Eğer kaliteli bir ses almak istiyorsan ya ses kartı alman gerekli ya da dahili ses kartı olan bir kulaklık USB bağlantı türü kulaklıklarda dahili ses kartı bulunmakta

Technopat Haberler

Geri
Yukarı