Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.099 Çözümler 46 5 Mart 2024 #11 Rinn dedi: Hocam ilk geldiğimde aç-kapat yapmıştım düzelmemişti fakat şimdi birkaç kere daha yaptığımda mikrofon çalışmaya başladı . Ne kadar teşekkür etsem az. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Bozuk sandım o kadar korktum ki anlatamam. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözülmesine sevindim. Problem çok uzaklarda değilmiş meğer
Rinn dedi: Hocam ilk geldiğimde aç-kapat yapmıştım düzelmemişti fakat şimdi birkaç kere daha yaptığımda mikrofon çalışmaya başladı . Ne kadar teşekkür etsem az. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Bozuk sandım o kadar korktum ki anlatamam. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözülmesine sevindim. Problem çok uzaklarda değilmiş meğer
R Rinn Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #12 Retoucher dedi: Sorunun çözülmesine sevindim. Problem çok uzaklarda değilmiş meğer Genişletmek için tıkla... Hocam keşke daha önce konuyu açsaydım. Konuyu açmadan önce kafayı yiyordum . Teşekkürler tekrar.
Retoucher dedi: Sorunun çözülmesine sevindim. Problem çok uzaklarda değilmiş meğer Genişletmek için tıkla... Hocam keşke daha önce konuyu açsaydım. Konuyu açmadan önce kafayı yiyordum . Teşekkürler tekrar.