JBL Quantum 100 mikrofonu izlediğim şeylerin sesini iletiyor

ToprakEsen

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha yeni aldığım JBL Quantum 100 kulaklığım izlediğim şeylerin sesini arkadaşlarıma iletiyor hiçbir çözüm bulamadım saçmalık driverları da yok kulaklığın. Ne yapacağım iade için? Uğraşamam da İstanbul'dan aldım kulaklığı ve İstanbul'da yaşamıyorum.

Discord'da Echo Cancellation açık mı kapalı mı?
Benim eski James Donkey 711 kulaklığımda da vardı. Orta seste bir şey dinlememe rağmen karşıya gidiyordu.

Razer Blackshark V2X'te ancak aşırı kulak ağrıtıcı/yüksek sesli bir şey açıp kulaklığımı çıkartırsam sesi gidiyor.
Ayrıca V2X'te de Echo Cancellation kapalıyken izlediklerimin sesi vb. rahatça gidiyor. Açınca sorun olmuyor.

Açık discordda otomatik açık geliyor olması lazım gürültü engellemede açık.

Açık discordda otomatik açık geliyor olması lazım gürültü engellemede açık.
Realtek vb. dahili ses sürücüsü ayarlarınız yok mu?
Denetim Masasındaki Kayıt kısmından (biliyorsunuzdur muhtemelen) ses cihazını bulup Gürültü Tutma açmayı deneyin.

Realtek vb. dahili ses sürücüsü ayarlarınız yok mu?
Denetim Masasındaki Kayıt kısmından (biliyorsunuzdur muhtemelen) ses cihazını bulup Gürültü Tutma açmayı deneyin.
Realtek ayarlarında çok izlekli ses(galiba) diye seçenekle mikrofon sesi açma kapama var.

Başlat - Çalıştır - Tırnak işaretleri olmadan "mmsys.cpl" yazıp Enter'a basın - Kayıt sekmesinde Stereo Karışımı diye bir şey var o etkin mi devre dışı mı acaba? Etkinse sağ tıklayıp devre dışı bırakın.

Devre dışı durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…