JBL Quantum 200 alınır mı?

bence alınır ses kalitesi de iyi ve rahatlık konusu tartışılmaz dünya markası zaten
alırsan pişman olmayacağın bir kulaklık

Bende almayı düşünüyorum ama kulak pedlerinin deri olması ve mikrofonun çıkmaması eksi tarafları, bu yüzden Blsckshark V2 X mi alsam diyorum

Alınır bende Quantum One (en üst modeli) modelini kullanıyorum.

Bende almayı düşünüyorum ama kulak pedlerinin deri olması ve mikrofonun çıkmaması eksi tarafları, bu yüzden Blsckshark V2 X mi alsam diyorum
Hocam ben araştırdım ikisinde de mikrofonlar çıkmıyor ama JBL'de mikrofonu arkaya yatırınca otomatik mute ediyor. Ayrıca BlackShark V2X 1300 TL civarında benim bütçemi 300 lira kadar aşıyor.

Hocam ben araştırdım ikisinde de mikrofonlar çıkmıyor ama JBL'de mikrofonu arkaya yatırınca otomatik mute ediyor. Ayrıca BlackShark v2X 1300 TL civarında benim bütçemi 300 lira kadar aşıyor.

Mikrofon çıkan tek versiyon Quantum 100 ama ses kalitesinde gram fark yok sadece tasarım.

Mikrofon çıkan tek versiyon Quantum 100 ama ses kalitesinde gram fark yok sadece tasarım.
Yanlış. Mesela PUBG oynarken ses kasarız ya işte daha derinden gelen sesleri daha tiz sesleri duyabiliyoruz Quantum 200'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış. Mesela PUBG oynarken ses kasarız ya işte daha derinden gelen sesleri daha tiz sesleri duyabiliyoruz Quantum 200'de.
Hayır Eğer kulaklığın kutusundaki ses özelliklerine baktığınızda gram fark olmadığını anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…