JBL Quantum 200 vs SteelSeries nova 1

Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle kullanım amacı olarak çoğunlukla müzik dinliyorum ama yüzdelik değer vermek gerekirse %60 müzik %40 oyun için kullanacağım .şimdi JBL'in müzik performansı daha iyi ama oyun performansı nasıldır bilemiyorum, SteelSeries'in de oyun performansı iyidir fakat müzik performansı nasıldır bilemiyorum ve şu an nova 1 indirimde 1399 TL ama JBL Quantum 200 999TL. açıkçası aradaki fark benim için biraz yüksek bundan dolayı aradaki farka değer mi diye konu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum bütçe 1300'mü? 2000 bandına çıkabilirsen Cloud 2 almanı öneririm. Senelerdir hem müzik hem oyunda kullanıyorum. Müzik performansı şahane.

Bunun dışında eğer o bütçelere çıkamam dersen iki kulaklığı da önermem. İkisinde de ses kartı yok. 3.5mm jacklı. Düzgün bir harici ses kartın yoksa hayal kırıklığı yaşarsın.

Bu modele bakabilirsin. Kendi ses kartı var.

Eğer harici ses kartın varsa SteelSeries Nova 1 al. Eğer yoksa bu modeli düşünebilirsin.

Son düzenleme:
Açıkçası 2000'lere çıkmam çok zor onun dışında Ugreen'in ses kartı var performansa bayağı etkisi oluyor kardeşimin kulaklığı JBL Quantum 100 ondan biliyorum o zaman nova 1 alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı