- Makaleler
- 2
JBL Quantum 350 kullanan var mı? Asıl sorum bu. İnternette çok fazla bir şey göremedim, kafamdaki soruları da gideremedim haliyle. Kullanan var ise birkaç sorum olacak.
Ben 6 aydır kullanıyorum hocam, yanıtlayabilirim.
JBL Quantum 350, ses ve mikrofon kalitesi açısından gerçekten tatmin edici. Ses konusunda zaten JBL kalitesi kendini belli ediyor, mikrofonu da sanki kablolu bir kulaklık kullanıyormuşsun gibi net ve temiz ses veriyor. Rahatlık konusunda deri yastıklar olduğu için uzun kullanımda biraz terletebiliyor ama bu kaçınılmaz bir durum. Home Office çalıştığım için kulaklık sürekli takılı ve şarjı yaklaşık 1.5 gün boyunca dayanıyor, bu da büyük bir artı.
Mutlaka uygulamasından özel ses efektlerini açmanızı tavsiye ederim, çünkü bu şekilde ses deneyimi daha kaliteli hale geliyor. Daha önce ASUS TUF H3 Wireless kullanmıştım, ancak ses kalitesi açısından JBL belirgin şekilde daha iyi. ASUS'ta yüksek ses seviyelerinde ve bas ağırlıklı şarkılarda sürücülerden cızırtı geliyordu, ayrıca mikrofonu da biraz robotik bir tınıya sahipti. JBL Quantum 350 bu konuda daha başarılı bir performans sunuyor.
Son 10 yıldır en az 20-30 çeşit kulak üstü kulaklık kullandım. Razer, Roccat, Logitech, Zalman vs. her markadan kullandım.
Oyuncu kulaklıklarının ses kalitesi kötü. Kulak tıkalı gibi boğuk ses veriyorlar.
AKG veya superlux marka kulaklık alırsanız sesleri net ve temiz duyarsınız. Müzik, film, oyun için uygunlar.
JBL Quantum 350 kulaklığı bedava verseler kullanmam.
Teşekkürler hocam, benim için önemli olan daha çok müzik tarafı. Bass konusunda nasıl? Yüksek bass ve temiz ses aynı anda verebiliyor mu? Ve sitede 115dB olduğunu gördüm, ben yüksek ses seven biriyim. Bazı yorumlarda ses düşük diyenleri de gördüm, gerçekten 115dB veriyor mu bu kulaklık.
Ben de bass ve yüksek ses seven biriyim, ama bu kulaklık yüksek ses seviyesine yetersiz kalıyor, hani biraz daha yüksek olsun diyorsunuz bazı zaman. Bass konusunda ise, kulağında o titremeyi hissediyorsun bass Boost açıkken, ama bazı yerlerde sürücü kaldırmadığı için sesi bozuyor haliyle.
Malzeme kalitesi nasıl hocam, kötü olduğunu duydum kırılmalar falan yaşayanlar olmuş. Kaliteli ama çok yüksek ses değil diyorsunuz kısacası.
Mikrofon kalitesi aşırı iyi ses kalitesi fena değil malzeme kalitesinde bi tık yalpalıyor jbl. Bende Quantum 100 vardı eskiden mikrofon dandikliğinden ve sağlamsızlıktan G733e geçtim.JBL Quantum 350 kullanan var mı? Asıl sorum bu. İnternette çok fazla bir şey göremedim, kafamdaki soruları da gideremedim haliyle. Kullanan var ise birkaç sorum olacak.
Şu anda 1699 TL'ye düşmüş, halihazırda IEM kullanıyorum. Ara sıra değişe değişe kullanırım, mikrofon gerektiğinde JBL'e geçerim falan diyorum. BT olmaması üzdü ama, dönüştürücü ile telefonda da kullanabilirim. @hakobest @JackCooper
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.