JBL Quantum 350 alınır mı?

Fiyatına göre iyi hocam, ben 2150₺'ye almıştım. Elinin altına dursun, uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum bu fiyatlarda kaliteli kablosuz görmedim.

Öyle hocam, bu fiyata Havit falan var en fazla. Son 1 yılın en düşük fiyatı, aldım direkt. Konusunu da açtım

Öyle hocam, bu fiyata Havit falan var en fazla. Son 1 yılın en düşük fiyatı, aldım direkt. Konusunu da açtım

JBL'den önce Havit almıştım aldığıma pişman oldum 10 dakika kullanmadan kardeşime vermiştim. Şimdiden hayırlı olsun.

Mekansal ses açık mı hocam? Verdiğiniz EQ tiz ve vokalleri ön planda tutuyor sanırım. Ses yüksekliğini hafiften arttırıyor bi' tık rahatsız etti beni. Memnun kalmanıza sevindim.

Açık değil, kapalı kullanıyorum, EQ da tizzler yükseliyor evet. Çünkü stok ses boğuk. Tabii kulaktan kulağa değişiyor. Bir de ses efektleri kısmından kulaklık özelliklerine girin, orada bu seçenek varsa ve tikliyse kapatın. Kulaklık şahlanıyor, hiç yoksa zaten kapalı halinde olmuş oluyor. Bu arada bu ayar hiç yoksa, veya kapalıysa zaten o EQ ile fazla tizz oluyor. Bu ayar açıkken o eqyu kullanıyordum çünkü boğuktu.

Son düzenleme:
Mekansal ses ve Bass Boost bir arada kullanıyorum bana yetiyor, verdiğiniz EQ ayarını Flat yerine kullanırım, birkaç dakika kullanınca hoşuma gitti. Dediğiniz yeri kapatınca sahne efekti gibi oldu kulağıma pek uymadı. Ara ara sahne efekti istediğime oda boyutunu orta yapıyorum yetiyor bana.

Dediğim ayarı kapatınca direkt mekansal ses kullanılmıyor zaten. Ben mekansal sesi zaten kapalı kullandığım için o ayarı da kapadım direkt. EQ hoşuna gittiyse güzel, dediğin gibi tizz yükseldiği için alışmak gerekiyor.

JBL'den önce Havit almıştım aldığıma pişman oldum 10 dakika kullanmadan kardeşime vermiştim. Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam Havit H2002P veya D modelini almayı düşünüyodum. Birden Trendyoldan 400 TL kupon gelince (min 1600 TL alışveriş limitli) daha iyi bişey almak istedim. 2300 den 2000 e düşmüştü JBL Quantum 350 modeli. 400 lira indirim kuponuyla 1600 liraya denk geldi. Sizce hangi kulaklık daha iyi? Marka takıntım yok ama birisi Havit birisi JBL sonucta.

Not: Genelde Fortnite, CS falan oynuyorum

Merhaba hocam, D modelini kullandım, biri 3.5mm jaklı diğeri dahili ses kartlı modeli. D modelinin ses kalitesini beğenmedim, sesi temiz ama bass hiç yok gibiydi. Mikrofon kalitesi temiz ses veriyordu. Konfor olarakta orta seviye.

Her ikisinde kullanmış biri olarak JBL'nin daha çok artısı var. Mikrofon kalitesi, ses kalitesi, kablosuz olması vs. JBL ile de Fortnite, CS gibi oyunları rahatca oynayabiliyorum, uygulamasından kendine göre ayar yaparsın. Ek soru varsa cevaplayabilirim.

JBL'den önce Havit almıştım aldığıma pişman oldum 10 dakika kullanmadan kardeşime vermiştim. Şimdiden hayırlı olsun

Hocam cevap için teşekkür ederim. Kimisi diyo Jbl i bedava verseler kullanmam kimisi Havit daha iyi diyo. Yani anlamıyorum hangi kulaklığın yorumuna baksam bu alınmaz şu alınmaz.. ek soru olarak bu cihaz telefonda kullanılır mı? Telefon s24Fe. Jak girişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…