JBL Quantum 350 alınır mı?

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, JBL Quantum 350 modelini gördüm fiyatı biraz uygun gibi ama kulaklık nasıldır sizce? Eğer çok iyi değil derseniz bütçeyi 1000TL civarı arttırabilirim o bütçeye de Machenike GX30 ve GX60 modelleri var ama onların da incelemesini göremediğimden pek emin olamadım. Bu bütçelere daha fazla önerileriniz varsa onları da beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır hocam, güncel olarak kullanıyorum. Bütçesinin üstünde bir performansı var zaten, 2.5 3K civarına rahat kafa tutar.

Alınır hocam, güncel olarak kullanıyorum. Bütçesinin üstünde bir performansı var zaten, 2.5 3K civarına rahat kafa tutar.
Hocam bataryası falan ne kadar gidiyor ve oyunlarda tatmin ediyor mu hem mikrofon hem ses olarak? Birde ağırlığı ne kadar kafa ağrısı falan yapıyor mu?

Hocam bataryası falan ne kadar gidiyor ve oyunlarda tatmin ediyor mu hem mikrofon hem ses olarak?

Hocam bataryası tüm gün kullandığımda beni 3 gün idare ediyor ortalama. Mikrofon olarak bayağı tatmin edici. Ses olarak da gayet tatmin ediyor, genelde müzik dinler film izlerim ben. Oyun tamamen odağım değildir ama oyun da oynuyorum, oyunda da benim için gayet yeterli bir performansı var.

Çok teşekkür ederim son olarak şarj olurken kullanabiliyor muyuz? Machenike GX30'u da biraz araştırıp ona göre sipariş vereyim.

Çok teşekkür ederim son olarak şarj olurken kullanabiliyor muyuz? Machenike GX30'u da biraz araştırıp ona göre sipariş vereyim.

Şarj olurken kullanabiliyorsun evet. Machenike hakkında hiçbir bilgim yok şahsen. JBL'i alırsan EQ ayarlarımı vs de paylaşırım seninle, stok ses ile çoğu kulaklık kötü.

Aynı kulaklık var bende de, fiyatına göre gayet kaliteli bir kulaklık. Ses kalitesi olarak iyi, tam şarjda ortalama 2-3 gün gidiyor. Hızlı şarj oluyor.

Şarj olurken kullanabiliyorsun evet. Machenike hakkında hiçbir bilgim yok şahsen. JBL'i alırsan EQ ayarlarımı vs de paylaşırım seninle, stok ses ile çoğu kulaklık kötü.
Hocam EQ ayarlarını paylaşabilme şansın var mı ben de daha bugün aldım da nasıl yapacağımı bilemedim çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…