Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.288 Çözümler 20 5 Haziran 2025 #1 Deiinzz dedi: JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... 6-7 ay sonra şarjının çok hızlı bittiğine ve bir düğmenin yalama olduğunu okumuştum kullanan var mı? Bir de dip ses mevcut mu?
Deiinzz dedi: JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... 6-7 ay sonra şarjının çok hızlı bittiğine ve bir düğmenin yalama olduğunu okumuştum kullanan var mı? Bir de dip ses mevcut mu?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.370 Makaleler 2 Çözümler 34 5 Haziran 2025 #2 Specialized dedi: 6-7 ay sonra şarjının çok hızlı bittiğine ve bir düğmenin yalama olduğunu okumuştum kullanan var mı? Bir de dip ses mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullananlar sorun yaşamadığını söyledi forumda. Tekerlek dip sesi yok, çoğu kulaklıkta olan dip ses yok yani. Fark etmezsin bile muhtemelen.
Specialized dedi: 6-7 ay sonra şarjının çok hızlı bittiğine ve bir düğmenin yalama olduğunu okumuştum kullanan var mı? Bir de dip ses mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullananlar sorun yaşamadığını söyledi forumda. Tekerlek dip sesi yok, çoğu kulaklıkta olan dip ses yok yani. Fark etmezsin bile muhtemelen.