NemesiS_81 Megapat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 138 8 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar 4000 TL civarına kumaş pedli ve kronik sorunu olmayan Wireless kulaklık arıyorum. Bu kulaklık dikkatimi çekti ama doğru düzgün bir incelemesi bulunmuyor. Kullananlar varsa tavsiye eder mi alınır mı bu kulaklık?
Arkadaşlar 4000 TL civarına kumaş pedli ve kronik sorunu olmayan Wireless kulaklık arıyorum. Bu kulaklık dikkatimi çekti ama doğru düzgün bir incelemesi bulunmuyor. Kullananlar varsa tavsiye eder mi alınır mı bu kulaklık?
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 8 Şubat 2025 #2 Puanları iyi görünüyor. Dosya Ekleri 2025-02-08 (2).png 53,6 KB · Görüntüleme: 140
NemesiS_81 Megapat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 138 9 Şubat 2025 #3 Zorandor dedi: Puanları iyi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Alternatif bir tavsiyeniz var mıdır?
Zorandor dedi: Puanları iyi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Alternatif bir tavsiyeniz var mıdır?
K karyağdı Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 306 7 Mart 2025 #4 NemesiS_81 dedi: Alternatif bir tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam nasıl?
NemesiS_81 dedi: Alternatif bir tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam nasıl?
NemesiS_81 Megapat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 138 8 Mart 2025 #5 karyağdı dedi: Aldınız mı hocam nasıl? Genişletmek için tıkla... Yok hocam henüz almadım doğru düzgün bir inceleme de yok şuan bekliyorum fiyatı da düşüyor sürekli.
karyağdı dedi: Aldınız mı hocam nasıl? Genişletmek için tıkla... Yok hocam henüz almadım doğru düzgün bir inceleme de yok şuan bekliyorum fiyatı da düşüyor sürekli.
norent Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #6 NemesiS_81 dedi: Yok hocam henüz almadım doğru düzgün bir inceleme de yok şu an bekliyorum fiyatı da düşüyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam kulaklık nasıl?
NemesiS_81 dedi: Yok hocam henüz almadım doğru düzgün bir inceleme de yok şu an bekliyorum fiyatı da düşüyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam kulaklık nasıl?
NemesiS_81 Megapat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 138 4 Mayıs 2025 #7 norent dedi: Aldınız mı hocam kulaklık nasıl? Genişletmek için tıkla... Almadım hocam daha uyguna Razer Barracuda X denk geldi Razer aldım bende.
norent dedi: Aldınız mı hocam kulaklık nasıl? Genişletmek için tıkla... Almadım hocam daha uyguna Razer Barracuda X denk geldi Razer aldım bende.