Fatihshn44 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #1 Resimde gördüğünüz kulaklığı almayı düşünüyorum, sizce 3600 TL'yi değer mi? 2-3 yil kullanmayı düşünüyorum. Dosya Ekleri Screenshot_20250814_165632_Trendyol.jpg 56,3 KB · Görüntüleme: 23
Resimde gördüğünüz kulaklığı almayı düşünüyorum, sizce 3600 TL'yi değer mi? 2-3 yil kullanmayı düşünüyorum.
cramfray Femtopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #2 Bende kulaklık arayışındayım. Bu kulaklık benimde takibimde kullanan vadır illaki forumda
Fatihshn44 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 cramfray dedi: Bende kulaklık arayışındayım. Bu kulaklık benimde takibimde kullanan vadır illaki forumda Genişletmek için tıkla... Hocam ben ürünü aldim yaklaşık 1 hafta. Gayet memnun şuan. Almayı düşünüyorsan tavsiye ederim., gayet güzel kulaklik
cramfray dedi: Bende kulaklık arayışındayım. Bu kulaklık benimde takibimde kullanan vadır illaki forumda Genişletmek için tıkla... Hocam ben ürünü aldim yaklaşık 1 hafta. Gayet memnun şuan. Almayı düşünüyorsan tavsiye ederim., gayet güzel kulaklik
cramfray Femtopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #4 Fatihshn44 dedi: Hocam ben ürünü aldim yaklaşık 1 hafta. Gayet memnun şuan. Almayı düşünüyorsan tavsiye ederim., gayet güzel kulaklik Genişletmek için tıkla... Mediamarkta 3200tl şuan değer mi sence
Fatihshn44 dedi: Hocam ben ürünü aldim yaklaşık 1 hafta. Gayet memnun şuan. Almayı düşünüyorsan tavsiye ederim., gayet güzel kulaklik Genişletmek için tıkla... Mediamarkta 3200tl şuan değer mi sence
Fatihshn44 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #5 cramfray dedi: Mediamarkta 3200tl şuan değer mi sence Genişletmek için tıkla... Değer. Ben 3700"e aldim(keşke biraz daha bekleseydim ;/)
cramfray dedi: Mediamarkta 3200tl şuan değer mi sence Genişletmek için tıkla... Değer. Ben 3700"e aldim(keşke biraz daha bekleseydim ;/)
ArnoldBlender Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 09:57 #6 Fatihshn44 dedi: Hocam ben ürünü aldim yaklaşık 1 hafta. Gayet memnun şu an. Almayı düşünüyorsan tavsiye ederim. Gayet güzel kulaklık. Genişletmek için tıkla... Quantum 350'de sağ taraftan cızırtı geliyordu ses açıp kapadığımda bunda var mı öyle bir sorun.
Fatihshn44 dedi: Hocam ben ürünü aldim yaklaşık 1 hafta. Gayet memnun şu an. Almayı düşünüyorsan tavsiye ederim. Gayet güzel kulaklık. Genişletmek için tıkla... Quantum 350'de sağ taraftan cızırtı geliyordu ses açıp kapadığımda bunda var mı öyle bir sorun.
Fatihshn44 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:32 #7 ArnoldBlender dedi: Quantum 350'de sağ taraftan cızırtı geliyordu ses açıp kapadığımda bunda var mı öyle bir sorun. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık alalı 1,5 aya yakın oldu. Şuana kadar bir cızırtı veya bir sorun yaşamadım.
ArnoldBlender dedi: Quantum 350'de sağ taraftan cızırtı geliyordu ses açıp kapadığımda bunda var mı öyle bir sorun. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık alalı 1,5 aya yakın oldu. Şuana kadar bir cızırtı veya bir sorun yaşamadım.
A aeae Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:00 #8 Fatihshn44 dedi: Yaklaşık alalı 1,5 aya yakın oldu. Şu ana kadar bir cızırtı veya bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bassları güzel mi ve şarjı ne kadar gidiyor?
Fatihshn44 dedi: Yaklaşık alalı 1,5 aya yakın oldu. Şu ana kadar bir cızırtı veya bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bassları güzel mi ve şarjı ne kadar gidiyor?